Duchková skončila s divadlem! Kvůli příteli! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Duchková skončila s divadlem! Kvůli příteli!

Tereza Duchková poslechla svého přítele Brada, odjela za ním do Belgie a kvůli němu sekla i s divadlem.
Tereza Duchková poslechla svého přítele Brada, odjela za ním do Belgie a kvůli němu sekla i s divadlem. (pro Aha! – Jiří Herman)

PRAHA – Muzikálová herečka Tereza Duchková (29) práskla do bot! Zničehonic opustila Hudební divadlo v Karlíně i muzikál Limonádový Joe. Co stojí za jejím náhlým odchodem? Její belgický přítel Brad! Vzala si neplacené volno, vykašlala se na celou divadelní partu a odjela do Belgie! Ve štychu nechala své dvě kolegyně – Markétu Hrubešovou a Kateřinu Brožovou.

Tereza Duchková se rozhodla, že si bude momentálně užívat jen se svým belgickým milencem Bradem. „Nejen že si to přála ona, ale hlavně on chtěl mít Terezu u sebe v Belgii. A Tereza prostě sekla s divadlem a odjela za ním. Vůbec nikdo netuší, kdy se vrátí,“ řekl deníku Aha! zdroj z karlínského divadla. Divadlo ani rozjetý muzikál Limonádový Joe, ve kterém má roli divošky Tornádo Lou, ji nezajímají. Prostě se sebrala a utekla, což její herecké kolegy dost zaskočilo.

„Tereza si vzala neplacené volno a vysvětlila nám, že je pro ni momentálně nejdůležitější její soukromí. Nezbylo nám, než to respektovat. Divadlo nestojí na Tereze Duchkové, má dvě alternace – Markétu Hrubešovou a Kateřinu Brožovou, se kterými svůj odjezd Tereza dopředu konzultovala. Kdyby to dámám vadilo, asi by se ozvaly,“ vysvětlil současnou situaci v Hudebním divadle Karlín tiskový mluvčí Tomáš Matějovský. Tereza opustila Prahu už v půlce září a lze jen stěží odhadnout, zda se ještě vrátí. „Duchková je pořád zaměstnancem divadla, takže doufáme, že se vrátí. Vždyť ona miluje zpěv a pódium, bez toho by snad ani nemohla žít. Až se jí to trochu rozleží v hlavě, užije si romantický podzim v Belgii a opadne ta prvotní zamilovanost, určitě si zase vzpomene na práci,“ pokračuje tiskový mluvčí divadla.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.