Puhajková o Branišové: Ortel nad Jardovou novou partnerkou | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Puhajková o Branišové: Ortel nad Jardovou novou partnerkou

Inna Puhajková se vyjádřila ke vztahu Jágra a Dominiky
Inna Puhajková se vyjádřila ke vztahu Jágra a Dominiky (archiv)

Být partnerkou světové hokejové legendy není jen tak. Inna Puhajková (35) s tím má jako jedna z ex partnerek Jaromíra Jágra (49) bohaté zkušenosti. Nyní po boku slavné osmašedesátky stojí mladičká Dominika Branišová (26). Jaký dojem na Jágrovu „bývalku“ udělala?

Už dříve se „sporťačka“ z Novy netajila tím, že se setkává s reakcemi, že je Dominika tak trochu její kopií. Proto i v rozhovoru pro idnes.cz zareagovala na téma současná Jágrova partnerka větou. „Jak vypadá nyní? Změnila vizáž?“ po které následoval smích. Pak už dodala, že i když ji naživo nikdy neviděla, zatím má u Inny plusové body.

Jaromíra Jágra vyzpovídaly děti!

Jaromíra Jágra vyzpovídaly děti!

„Působí na mě velice sympaticky a byl mi i velice sympatický její krok na začátku toho vztahu, kdy se stáhla ze sociálních sítí. Myslím, že tím dala najevo, že jí na tom vztahu záleží víc než na mediální pozornosti, po které možná netouží. To mi bylo sympatické,“ okomentovala reakci Dominiky, která si bezprostředně po odhalení vztahu s Jardou okamžitě deaktivovala všechny profily na sociálních sítích.

Jágrova těhotná ex Kopřivová a její partner Mirek: Prozradili vše o svém vztahu!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Alva
11. 5. 2021 • 19:47

Až děvče pochopí, bude konec "pohádky".

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.