Takto jste ho ještě neviděli! Herec Will Smith (52) ukázal pupek! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Takto jste ho ještě neviděli! Herec Will Smith (52) ukázal pupek!

Will Smith upustil od vyrýsovaných svalů, fanouškům ukázal břicho
Will Smith upustil od vyrýsovaných svalů, fanouškům ukázal břicho (Instagram, archiv)

Ačkoli se od herců (žen i mužů) očekává, že se budou neustále udržovat ve formě, v první řadě jsou to stále lidé, kteří stáří neoblafnou. Na některých se zcela pochopitelně podepsala i pandemie, která na nějakou dobu zpomalila svět, zato však zrychlila přibírání na váze. Své o tom ví i herec Will Smith (52).

Hollywoodský herec se nezdráhal zveřejnit svou postavu, která už zdaleka není tak vypracovaná, jako tomu bylo dříve. Kdo by ale očekával posměšky od sledujících, má se na omylu. Will Smith své nedostatky zkrátka umí prodat a k tomu pobavit tisíce lidí. Na videu se ukázal pouze v černých boxerkách a předvedl typickou pózu modelek za doprovodu singlu od Pussycat Dolls Don’t Cha.

„Tohle je tělo, které mi pomohlo přestát celou pandemii, nespočet dní jsem se pásl v naší spíži. Miluji tohle tělo, ale chci se cítit lépe. Už žádné muffiny o půlnoci… Je konec. Hodlám se dostat do nejlepší formy svého života,“ cituje Smitha web Super.cz. Willovi fanoušci mu pochopitelně drží palce, on sám moc dobře tuší, že mu jakožto padesátníkovi váha půjde dolů již o něco hůře a dle svých slov bude rád, když trénink vůbec zvládne! Proměnu ovšem hodlá zachytit v sérii, kterou poté uvede na YouTube.

Takhle se Will Smith pochlubil svým »pekáčem«.

Jak se točil nový Aladin? Podívejte se na film o filmu!

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.