Vystrašený Ota Jirák (72): Utajený pobyt ve vězení | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Vystrašený Ota Jirák (72): Utajený pobyt ve vězení

Ota Jirák
Ota Jirák ( Foto TV Barrandov, Profimedia.cz, ara)

Má za sebou drsný zážitek. Ota Jirák (72) už natáčel leckde, ale ve skutečné věznici byl poprvé. Byť to bylo pracovně, měl na Borech velice tísnivý pocit. „Víc než den bych tu opravdu být nechtěl,“ přiznal deníku Aha! vystrašený herec.

Opravdová věznice, to už končí veškeré žerty. Navíc Ota, který v Bastardech 4 hraje mukla, skončil rovnou na plzeňských Borech, jež patří k jedné z největších a nejstřeženějších věznic v Česku. A bylo úplně jedno, že natáčení probíhalo takřka v utajení před okolním vězeňským světem.

Spadla mříž

„Je to zajímavá zkušenost,“ svěřil se Jirák. „Ale když mi navíc kostymérky přidělily vězeňský mundúr a zaklapla mříž, nebylo mi právě dobře,“ popsal herec svůj nejhorší natáčecí den. Režisér Tomáš Magnusek (36) si do filmu vybral nejen dlouhé vězeňské chodby a jednu z cel, ale vzal své ovečky také na vycházkový dvůr, kde tráví chvilky volna odsouzení násilníci, vrazi a zloději.

Stísněné pocity

Herci houfně přitakávali, že měli hodně stísněný pocit. Vedle Jiráka a samotného Magnuska se diváci mohou těšit na Báru Mottlovou (34), Jarku Obermaierovou (75), Carmen Mayerovou (76), Jiřího Krampola (82), Jana Přeučila (84) a mnoho dalších. Film by měl přijít do kin na přelomu roku.

Herec Ota Jirák prodělal druhý infarkt! A psychopat Bejr rozzuřil diváky Prostřeno!

Video se připravuje ...

Nechali ho zemřít...

V seriálu Slunečná, kde hraje ducha otce hlavní hrdinky Týny Popelkové v podání Evy Burešové (27), ho hned na začátku nechali zemřít a musel ležet skoro dvě hodiny v rakvi. „Když na mě najížděla kamera, nesměl jsem dýchat. Hodil jsem se do klidu tak dokonale, až jsem z toho najednou spal,“ řekl Jirák pobaveně s tím, že natáčení za mřížemi bylo horší.

Jak bydlí Ota Jirák? Štábu Můžu dál ukázal svou chalupu!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
defakto
5. 5. 2021 • 09:14

... Jirák byl vždy poseroutka !

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.