Kramár se dme pýchou! Krásná dcera mega hvězdou? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 30. dubna 2024

Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce

Kramár se dme pýchou! Krásná dcera mega hvězdou?

Maroš Kramár
Maroš Kramár (Foto: Jakub Poláček, David Kundrát, Martin Pekárek, Mária Rušinová, Martin Hurda, ara)

Herec Maroš Kramár (62) je pyšným tatínkem třech dětí. Největší radost mu ale asi pravděpodobně dělá dcera Tamara (20), která je velmi talentovaná.

Opravdu nadaným dítětem se může pyšnit slovenský herec Maroš Kramár, kterého čeští diváci mohou sledovat například v seriálu Slunečná na TV Prima. Jeho dcera Tamara má obrovské hudební vlohy a dokonce velmi vysoký intelekt, podle topstar.novinky.sk z ní totiž bude neurovědkyně. Za to, že je tak hudebně zdatná, může prý právě slavný herec.

„Jediné, za co si beru zásluhu, je to, že jsem jí osm let vydržel říkat, aby to ještě ten rok vydržela a chodila na klavír, protože samozřejmě jako každé dítě, chtěla jít raději ven… Ani sám nevím, kdy se to v ní tak probralo a zrodilo, že si začala sama hledat akordy, sama si začala hledat písničky, sama si našla ukulele, potom kytaru a pak jsem byl překvapený, protože jsem záhy zjistil, že hraje lépe než já…

Maroš Kramár o sexistické kauze s maskérkou i tučné pokutě! Dnes v 7 pádech Honzy Dědka

Video se připravuje ...

Těším se, až někdy vydá něco svého, protože vím, že něco už připravuje a v podstatě to už je v takové hotové fázi, ale ani mně to nechce ještě pustit… Tamarka je má dcera, ale ta její hudba je taková velmi příjemná,“ pověděl podle zmíněného serveru herec s tím, že mají v rodině hudební kořeny. Z Tamary se tak možná stane velmi úspěšná hvězda.

Maroš Kramár: Překvapilo mě, že Bartoška nepřestal kouřit!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.