Do nemocnice kvůli nekončícímu »potěšení«: Orgasmus trval čtyři hodiny! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Do nemocnice kvůli nekončícímu »potěšení«: Orgasmus trval čtyři hodiny!

Liz a Eric
Liz a Eric (Reprofoto TV TLC)

Kvalitní a dlouhý orgasmus je snem každé ženy, ale to, co si prožila Američanka Liz, by si rozhodně žádná nepřála. Kvůli nekončícímu orgasmu, který trval čtyři hodiny, skončila v nemocnici.

Liz a její partner Eric sdíleli svůj bizarní příběh v pořadu televize TLC Sex mě poslal na pohotovost. Vše začalo jednoho rána, kdy měli chuť na rychlovku před odchodem do práce. Co ale jinému trvá deset minut vyvolalo u Liz nekončící čtyřhodinový orgasmus. „Vyzkoušela jsem všechno, vzala jsem si dokonce antihistaminika (léky proti alergii), ale nic nemohlo moji fyzicky i psychicky náročnou intimní chvilku zastavit. Nakonec Eric řekl, že musím do nemocnice,“ vzpomíná Američanka.

Ještě to neskončilo

„Kdo takové ponížení nezažil, nepochopí. Musela jsem zavolat do práce a říct svému šéfovi, že se necítím dobře a nepřijdu. Pak jsem telefonovala každému lékaři, kterého jsem kdy navštívila, aby mi pomohl. Ale nikdo to nedokázal, všichni mi radili, ať uháním na pohotovost,“ říká Liz. V nemocnici jí chtěli nejprve podat valium, ale když vypisovali nezbytné lékařské dokumenty, Lizin orgasmus najednou přestal. „Nejprve jsem tomu nemohla uvěřit, bála jsem se, že se orgasmus vrátí. Ale znovu to přišlo až později doma,“ svěřila se žena. Po několika dnech zjistila, že má náhodné orgasmy bez jakékoli stimulace – a to pravidelně. Navíc tam, kde si to zrovna nepřeje – na ulici během procházky nebo při sledování televize. Jednou tak zažila 12 orgasmů za den. Lékaři si její stav nedokáží vysvětlit, pro jistotu ale Liz předepsali léky na tlumení záchvatů.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.