Hvězda seriálu Boží mlýny Navrátil : Za 10 dní se musel naučit... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Hvězda seriálu Boží mlýny Navrátil : Za 10 dní se musel naučit...

Vincent Navrátil
Vincent Navrátil (Foto Česká televize)

Malá lež, a jazykový rychlokurz se vyplatil! Konečně mohl Vincent Navrátil (24) předvést, že je nejen herecky nadaný, ale má také talent na cizí jazyky. V nedělním díle mluvila vycházející hvězda seriálu Boží mlýny plynule francouzsky s parádním přízvukem a diváci nešetřili chválou.

Ještě deset dní před natáčením neuměl Vincent ani pípnout slovo francouzsky, i když samozřejmě tvrdil, že mluví plynule. „To, že vám Hřebejk nabídne hlavní roli, je skvělé a uděláte nemožné. Trochu jsem lhal, že francouzštinu ovládám, ale už jsem roli měl jistou, takže v tom mám svědomí skoro čisté. Bylo to lhaní v takovém tom smyslu: jasně, není problém, všechno se naučím,“ prozradil Aha! syn herečky Veroniky Žilkové (59), že do role Alexe, jenž je studentem kapitána Faita a nejvyššího kápa mstitelů v podání Martina Myšičky (51), dal naprosto vše a během deseti dnů doladil i přízvuk.

Boží mlýny: Originální videoklip k ústřední písni nového seriálu České televize

Video se připravuje ...

„Když jsem byl pak nervózní, tak jsem mu ukazoval, že si přece obsadil největšího mistra. Můj přístup byl, že nic není problém. Kdyby Jan chtěl, abych uměl druhý den plynule čínsky, tak budu umět,“ dodal Vincent se smíchem na adresu režiséra seriálu Jana Hřebejka (53).

Žilková se sbíječkou: Covid ze mě udělal herečku bez práce!

Video se připravuje ...

Největší pochvala

Vincentův nedělní výkon ocenili především diváci, kteří jsou k seriálu jindy velmi kritičtí. „Vincent je super, líbí se mi moc, role mu sedí,“ zaznívá v komentářích po odvysílaném díle. „Pan Navrátil mě fakt baví, dnes teda řádil, škoda, že tam má tak málo prostoru,“ chválil jeho herecké umění další ze spokojených diváků.

Třetí týden na špici sledovanosti

1. díl (11. dubna) 1 730 000 diváků starších 15 let
2. díl (18. dubna) 1 570 000 diváků starších 15 let
3. díl (25. dubna) 1 332 000 diváků starších 15 let



Přečtěte si
Alva
27. 4. 2021 • 19:59

Hrozný seriál, může si podat ruku s doktorem Martinem, nic stupidnějšího jsem neviděla.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.