Adam Vojtěch o účasti v Superstar: Jak na zkušenost vzpomíná? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 3. května 2024

Svátek slaví Alexej, zítra Květoslav

Adam Vojtěch o účasti v Superstar: Jak na tuto zkušenost vzpomíná?

Ministr zdravotnictví Adam Vojtěch (za ANO) dříve soutěžil v show Česko hledá superstar.
Ministr zdravotnictví Adam Vojtěch (za ANO) dříve soutěžil v show Česko hledá superstar. (Reprofoto TV Nova)

Leckdo by si pomyslel, že na účast v pěvecké soutěži Superstar by bývalý ministr zdravotnictví Adam Vojtěch (34) nejraději zapomněl, ale opak je pravdou. Hudba v jeho životě už odmalička hrála svou roli.

Prestiž Superstar po prvním ročníku značně stoupla, a tak mělo o účast v soutěži zájem stále víc lidí. Mezi nimi byl i politik Adam Vojtěch, který zaujal porotu, okouzlil fanynky a probojoval se až do semifinále. Druhá řada pěvecké soutěže však nebyla jeho první zkušeností před kamerami. „Úplně poprvé jsem se v televizi ukázal v hudebním pořadu Rozjezdy pro hvězdy, ale SuperStar byla jiný formát. Vzpomínám na to poměrně rád. Bylo to samozřejmě provázeno jak pozitivními, tak negativními emocemi. Hudbě jsem se věnoval od nějakých 6, 7 let,“ zavzpomínal Vojtěch pro ŽivotvČesku.cz.

Bez urážky Zuzany Bubílkové: Klausové na houpačce! A skončí ostrý Novotný u Chocholouška?

Video se připravuje ...

V druhé řadě soutěžil s vítězem ročníku Vlastou Horváthem (43) či Petrem Bende (43), který byl jeho favoritem a nakonec skočil na druhém místě. „Byli tam velmi dobří muzikanti a zpěváci. Je pravda, že se jednalo o druhý ročník po úspěšném prvním, ve kterém zvítězila Aneta Langerová (34). Soutěž se stala ještě populárnější, bylo to něco úplně nového," přiznal bývalý ministr zdravotnictví.

Být ministrem už bych psychicky nezvládl, přiznal Vojtěch. A promluvil o manželce

Video se připravuje ...

Jak už to tak bývá, i Superstar se po čase okoukala a původní prestiž ztratila. To uznal i Adam Vojtěch. „Samozřejmě, jak přicházely další a další řady a podobné soutěže jako například X Factor, tak mám pocit, že ten formát už není tak zajímavý. Ale tehdy to bylo něco nového, což přitáhlo pozornost lidí," dodal Vojtěch, kterého vláda schválila jako nového velvyslance ve Finsku.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.