Remundová se kvůli Kukačkám pustila do hubnutí! Nutná podmínka? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Dostala »nůž na krk«? Remundová se kvůli Kukačkám pustila do hubnutí…

Dcera Janžurové Sabina Remundová po Kukačkách.
Dcera Janžurové Sabina Remundová po Kukačkách. (ČT a archiv)

U diváků seriál Kukačky zabodoval, proto se dočkají i pokračování. Jednu z hlavních rolí skvěle ztvárňuje Sabina Remundová (47). Ta se má objevit i v další řadě Případů 1. oddělení. Proto se rozhodla zapracovat na sobě.

„Už hubnu,“ vzkázala prý dcera Ivy Janžurové podle Blesku. Ta v příběhu vyměněných chlapců představuje maminku Olgu, v krimi seriálu na motivy skutečných případů zase státní zástupkyni. „„Už jsem oklestila jídelníček,“ řekla Sabina s tím, že se vzdala cukru a bílé mouky. „Chci ty postavy odlišit,“ prozradila hlavní motivaci. 

Sabina Remundová: S mámou Janžurovou už jsme našly symbiózu!

Video se připravuje ...

Výrazně zhubnout se jí přitom podařilo už v minulosti: „Těch motivací i pokusů jsem už zažila spoustu. I metod jsem vyzkoušela hodně. Před časem se mi v hlavě sešlo několik silných motivů najednou a zatím jsem v naprosté harmonii a radosti stále ve fázi hubnutí. Duševní motivace je jediná cesta k úspěchu. O těch pohnutkách ale pomlčím. Technicky je zajímavé, že snídám a svačím ovocno­zeleninové koktejly, které si snadno mixuji s mandlemi, zrníčky a zeleným ječmenem. A z jídelníčku jsem téměř vyřadila mouku. Omezila jsem i mléčné výrobky, cukr nejím téměř vůbec už dlouho. A cvičím,“ prozradila svůj recept Blesku pro ženy Remundová.

Remundová prozradila tajemství! Co se stalo Janžurce v zákulisí?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
dejavu26
30. 3. 2021 • 13:49

Paráda, moc jí držím palce, bude to i inspirace pro její dcerku, která též s kily navíc válčí. Těla jim poděkují a pro mnoho diváků to bude též inspirativní.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.