STRACH O ŽIVOT Abrháma: Šáfránková přiznala, jak na tom herec je | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

STRACH O ŽIVOT Abrháma! Šáfránková přiznala, jak na tom herec je

Josef Abrhám
Josef Abrhám (BPŽ/Bioscop)

Mnoho otazníků kolem zdravotního stavu herce Josefa Abrháma (81) se vynořilo poté, co herec a režisér Jan Kačer (84) přiznal, že se s hereckou legendou nemůže spojit. Co se s Abrhámem děje? Proč nekomunikuje s přáteli?

„Pepík mi dělá starosti. Volám mu už několik měsíců, marně. Vždycky se mi hned ozve. Zřejmě je to s ním opravdu moc vážné. Jestli je doma, anebo se léčí někde v nemocnici, nevím, nikdo mi z rodiny nedal žádnou zprávu,“ sdělil Blesku herec Jan Kačer a vyvolal tím paniku. O život známého herce mělo strach mnoho lidí, přeci jen je nyní zlá doba, která rozhodně nepřeje starým a nemocným lidem.

Genzer bez peněz: Jsem minus 4 miliony. A obrovský strach o Libušku Šafránkovou

Video se připravuje ...

Šafránková promluvila

Z toho důvodu se zřejmě rozhodla manželka Abrháma Libuška Šafránková učinit spekulacím přítrž: „Nic se neděje, je v pořádku. Manžel nemá svůj telefon, má ho jinde. Tak to musím zařídit,“ ujistila podle ŽivotvČesku.cz fanoušky, kolegy a kamarády, že se nic dramatického nestalo. Legendární Popelka tvrdí, že zdravotní stav jejího muže je v dobrý. Veřejnosti tak nezbývá, než  jejímu tvrzení věřit a Abrhámovi přát hodně zdraví.

Josef Abrhám: S Libuškou to byla láska na první pohled

Video patří k placenému obsahu Blesku
Odemknout video



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.