MEGA PODRAZ Šafránkové (†68)? Tohle jí Vorlíček (†88) nikdy neodpustil | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

MEGA PODRAZ Šafránkové (†68)? Tohle jí Vorlíček (†88) nikdy neodpustil

Libuše Šafránková se prý nehezky zachovala k Václavu Vorlíčkovi
Libuše Šafránková se prý nehezky zachovala k Václavu Vorlíčkovi (koláž Ahaonline.cz)

Miliony lidí Libušku Šafránkovou (†68) milovaly a považovaly ji za nejlepší českou herečku. Našlo se však pár jedinců, kteří jí přesto nemohli přijít na jméno. Mezi ně patřil podle pluska.sk například zesnulý režisér Václav Vorlíček (†88). Co se mezi nimi stalo?

Proč nemohl Václav Vorlíček snést přítomnost oblíbené herečky Libuše Šafránkové, která odešla do hereckého nebe? Co se mezi nimi stalo tak hrozného, že nad ní Vorlíček takzvaně zlomil hůl? „Naposledy na mě udělala tak hnusný podraz, že už ji nikdy ani nepozdravím, kdybych ji náhodou potkal… Volali mi z prestižního berlínského týdeníku, že by rádi udělali reportáž k filmu Jak utopit doktora Mráčka. Tak jsem volal Jaromíru Hanzlíkovi a Libuši Šafránkové, zda by rozhovor poskytli. Oba souhlasili,“ pověděl Vorlíček, který zemřel v roce 2019 s tím, že herečka rozhovor na poslední chvíli odpískala a nepřišla.

Zemřela Libuška Šafránková. A detaily knihy, kterou napsal Gott před smrtí

Video se připravuje ...

„Tím pro mě končí. Když ji potkám, projdu okolo, jako bych prošel kolem neviditelné osoby,“ dodal kdysi slavný režisér. Stačilo tak málo a zesnulá herečka měla rázem nepřítele.

Připomeňte si nejslavnější role Libuše Šafránkové

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.