Kvitová si k narozeninám dala 1,5 milionu: Petra krade ptáky | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Kvitová si k narozeninám dala 1,5 milionu: Jo a Petra krade ptáky

Tenistka Petra Kvitová zářila i díky stovkám diamantů.
Tenistka Petra Kvitová zářila i díky stovkám diamantů. (ALO diamonds/repro Nova Sport)

Nikdo to za ní neudělá, tak se musí obšťastnit sama. Tenisová diva Petra Kvitová (31) si dala k dnešním narozeninám v Kataru tři dárky. Ranec peněz, ptáka a zápis do dějin.

Ve finále turnaje v Dauhá vyběhla s Muguruzaovou (27) jako se žhavým popelem za hodinu a sem minut (6:2, 6:1). Obnáší to prémii 1,5 milionu korun pro vítězku a trofej, kterou je symbol tamního Emirátu orel. Pokořená španělská rivalka mlsně koukala, jak Petra ptákovi vtiskla polibek. Bodejť by ne, když jí ho svým kumštem uzmula opakovaně. Toužila po něm stejně marně jako v roce 2018 (tenkrát to bylo 2:1 na sety pro Petru)! „Podruhé mi tu ukradla trofej,“ usmála se trochu kysele Garbiňa při řeči po mači. „Pardon, že jsem ti to zase provedla, snad se zase někdy potkáme ve finále,“ chlácholila soupeřku Kvitová.

Úžasná Kvitová ovládla Dauhá! Slaví 28. titul v kariéře:

Video se připravuje ...

Třeba jednou jí uvaří tradiční český závitek nazvaný Španělský ptáček… Kvitová tímhle triumfem zároveň pokořila legendu. Vyválčila 28. turnajový titul, čímž o jeden předčila Hanu Mandlíkovou (59). „Je to určitě hezké, ale neřeším, koho jsem přeskočila. Každopádně si to užívám. Jsem šťatsná,“ ševelila Petra. Je historicky druhá mezi Češkami za ikonou s americkým pasem Martinou Navrátilovou (64), která je se 167 tituly nejlepší hráčkou všech dob. „Mám co dělat, abych ji dohnala,“ vtipkovala fajnově naložená Petra Kvitová. Už zítra ji čeká další klání v Dubaji.

Kvitová šampionkou v Dauhá! Nevím, čím to, že se mi tady tak daří, řekla

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.