Kvitová září štěstím: Tohle je láska! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Kvitová září štěstím: Tohle je láska!

Petra Kvitová
Petra Kvitová (Foto Getty Images, Profimedia.cz)

Že už nějaký čas nemá oficiálně žádného přítele? I tak je právě teď zamilovaná až po uši! Petra Kvitová (30) totiž zase pinká na trávě. A nic lepšího pro ni v jejím tenisovém životě neexistuje!

Vyvětrala sněhobílé šatečky původně nachystané na Wimbledon. Na tenisky si nechala namalovat okrasné smajlíky. A sama se v jednom kuse kření. Petra na exhibiční akci v Berlíně zářila nejen svými výkony. „Tráva je pro mne určitě ten nejmilejší důvod hrát tenis. Prostě moje šťastné místo,“ zubila se. Včerejší finále proti Ukrajince Svitolinové se kvůli dešti neustále odkládalo, ale to jí pranic nevadilo. „Jsem strašně ráda, že tu mohu být,“ ujišťovala.

Na video s Petrou Kvitovou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...

Není divu. Dvakrát ovládla posvátný londýnský grandslam, na trávě má úspěšnost výher přes 75 procent, což je nejvíc ze všech povrchů. „Proto když letos zrušili Wimbledon, cítila jsem najednou prázdnotu. Jsem moc ráda alespoň za Berlín,“ rozplývala se. Turnaj se sice do oficiálních výsledků nepočítá, ale to jí je šumafuk. Vždyť je zase šťastná.

Na video s Petrou Kvitovou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.