České tenisové hvězdy po pauze: Čeho se obává Kvitová? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

České tenisové hvězdy po pauze: Čeho se obává Kvitová?

Petra Kvitová
Petra Kvitová  (Profimedia.cz)

Tři měsíce chřadli, dnes konečně ochutnají tu svoji vůbec největší návykovou drogu – zápasové emoce! Elitní čeští tenisté si zase zahrají turnaj.

Už se nemohou dočkat. „Doufám, že po takové době budeme hrát pěkně. Snad od nás nikdo nečeká světové výkony,“ obávala se Kvitová. Právě ona je hlavní hvězdou akce O pohár prezidenta ČTS, na níž si to ve Stromovce rozdá osm žen na tvrdém povrchu a osmička elitních mužů na antuce. „Jakou mám formu? Dnes jsem hrál tréninkově na body s Lukášem Rosolem o to, kdo zamete kurt. A zametal jsem já,“ ušklíbla se mužská jednička Veselý. Světový tenis je stále v karanténě, oči fandů tak budou upřeny do Česka. „Máme obrovskou výhodu, že tady je tolik skvělých hráček. Ta akce bude krásná,“ nepochybovala Strýcová. Bude se hrát bez diváků za přísných hygienických opatření. „Nejvíc mi vadí, že si po zápase nemůžeme podat ruku. Přijde mi to neetické,“ povzdychla si Kvitová.

Strýcová na plese slavila další vítězství! Posilnila se šampáněm a ovládla parket.

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.