Rudolf Jelínek oslavil 86: Jeho srdce stále bije pro Slavii | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Rudolf Jelínek oslavil 86: Jeho srdce stále bije pro Slavii

Rudolf Jelínek v prosinci 2020
Rudolf Jelínek v prosinci 2020 (Martin Pekárek)

Představitel legendárního majora Hradce ze seriálu Třicet případů majora Zemana je fotbalový nadšenec. Proto měl herec Rudolf Jelínek, který v sobotu oslavil 86. narozeniny, největší radost ze županu v barvách jeho milované Slavie. „Byl jsem dokonce ve výboru,“ zavzpomínal Rudolf.

Dělal také předsedu Odboru přátel tohoto fotbalového klubu. Kopanou si dodnes nenechá ujít, jen se mu moc nelíbí současné černé dresy. Manželka Martina (57) svým dárkem trefila hřebík na hlavičku, je vidět, že má svého muže dokonale prokouknutého. „Rudla se těšil na přátele a rodinu. Připravily jsme s dcerou Vanesou menší hostinu, ale všichni se z důvodů pandemie omluvili. Nechtěli Rudu ohrozit, což je pochopitelné. I když už je očkovaný,“ prozradila deníku Aha! žokejka a chovatelka koní. Musí ty dobroty spořádat postupně sami. Třeba to vyjde příští rok, Rudolf se už před deseti lety nechal slyšet, že tady plánuje být nejméně do devadesáti.

Rudolf Jelínek vzpomíná na natáčení 30 případů majora Zemana

Video se připravuje ...

 

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.