Vděčná Švormová (85): Hvězdou NEJ seriálů! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Vděčná Švormová (85): Hvězdou NEJ seriálů!

Švormová ve Slunečné
Švormová ve Slunečné (TV Prima)

I v 85 letech je herečka na roztrhání. V pátek se Libuše Švormová činí coby Jindřiška v seriálu Kukačky na ČT a v úterý a ve čtvrtek jako Valentýna na Primě ve Slunečné. Jde o dva nejsledovanější seriály.

V Kukačkách představuje babičku Terezy v podání Marty Dancingerové(29). „Byla jsem vděčná za partnera Petra Kostku,“ přiznala česká Angelika. „Kukačky jsou, myslím, ten seriál, která se bude opakovat, jako byl třeba seriál Byl jednou jeden dům. To téma děsí každého rodiče,“ říká Švormová, která sice zůstala bezdětná, ale má pochopení pro takové trápení.

Stejně ráda jako s Kostkou ale hraje i s Davidem Prachařem (62), kterého přijela do Slunečné zpražit. Jako jeho seriálová matka Valentýna přispěchala z Rumunska, kde žije, udělat pořádek, když se rodina kvůli jeho nevěře rozpadá. „Nečekejte, že budu říkat, že se záporné role hrají lépe než kladné. Nejlépe se hrají dobře napsané role,“ říká herečka trefně.

Libuše Švormová: S Drbohlavovou odchází kus divadelní historie

Video se připravuje ...

Libuše Švormová v Ordinaci jako pacientka: Vystrašila ji role!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.