Schneiderová: Proč musela na hřbitov, kde leží Gondolánová od Gotta? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Schneiderová: Proč musela na hřbitov, kde leží Gondolánová od Gotta?

Jitka Schneiderová
Jitka Schneiderová (CNC_Marek Pátek)

Na tohle natáčení jen tak nezapomene! Jitka Schneiderová (47) oplakávala svého seriálového manžela z Anatomie života na skutečném hřbitově v pražské Bubenči. Na stejném místě, kde před měsícem pochovali romskou zpěvačku Věru Gondolánovou (†66).

Tvůrci nováckého seriálu si dokonce vyhlédli reálný hrob. „Ano, byl skutečný, jen se do něj nehloubila jáma. Jenom jsme nahoru položili rakev a květiny,“ prozradil deníku Aha! vedoucí natáčení Mira Dittrich. Zabrat to dalo i představitelce sestry Heleny, která se musela loučit se seriálovým manželem několik hodin. „Je to občas náročné. Každá scéna se totiž točí několikrát, bere se z různých úhlů a na různé velikosti objektivů. Takže se v takto emočně vypjatém momentu udržujete třeba dvě hodiny,“ svěřila se Schneiderová. „Ale tohle je prostě herecká práce a získanými zkušenostmi už víte, jak na to,“ dodala zkušená herečka.

Video s Jitkou najdete zde:

Františka Čížková zpovídala Jitku Schneiderovou: Promluvily o závažném problému!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
stekavypes
24. 2. 2021 • 07:56

Co to je za nadpis,kterej vůl to psal

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.