Jiří Krampol: Box je nejlepší! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Jiří Krampol: Box je nejlepší!

Jiří Krampol si odskočil na velký turnaj v boxu a fandil, co to šlo.
Jiří Krampol si odskočil na velký turnaj v boxu a fandil, co to šlo. (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Herec a bavič Jiří Krampol (69) si takovou zábavu, jako je mezinárodní turnaj v boxu, nenechá prostě ujít. A jako velký fanda tohoto sportu si podívanou umí také patřičně užít. Do pražského hotelu Hilton dorazil jako jeden z prvních hostů a dožadoval se toho nejlepšího místa, aby měl parádní výhled a mohl soutěžícím hlasitě fandit.

„Tenhle sport je pro mě takovou nostalgií. Kdysi jsem také boxoval a vždy jsem se při tom krásně odreagoval,“ svěřil se Krampol, který se po celý večer náramně bavil. Na box se přišli podívat i exVyVolení Daniel Holovský a Veronika Fasterová, kteří na sebe tak trochu upozorňovali svými boxerskými gesty. Oba pak sami usoudili, že se s takovými profíky, jací se představili ten večer, nemůžou srovnávat.

Součástí programu bylo také předání šeku Gorily gorilám pro pražskou zoologickou zahradu v Troji. V aréně šek na třicet tisíc korun na podporu chovu goril stylově předal šéf vyhazovačů pražských diskoték Vítězslav Konečný ošetřovateli zoo Marku Žďánskému.

30.10.2007

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.