Topmodelka Kociánová: Milionové bydlení na Slovensku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Topmodelka Kociánová: Milionové bydlení na Slovensku!

Topmodelka Kociánová
Topmodelka Kociánová (Foto AHA! - Instagram.com)

Necelé dva roky po rozchodu s bohatým anglickým milencem se topmodelka Michaela Kociánová (32) vrátila na rodné Slovensko. V »chýši pod Tatrami« ale bydlet nebude. Jedna z nejúspěšnějších slovenských topmodelek si pořídila byt v nejluxusnějším komplexu v Bratislavě.

Sky Park je jednou z posledních realizací slavné britské architektky izraelského původu Zahy Hadidové (†65). Slovenská kráska se uhnízdila ve 20. patře jednoho ze supermoderních věžáků, takže shlíží z výšky nejen na Bratislavský hrad, ale i celou slovenskou metropoli. „Ceny bytů ve vyšších podlažích se pohybují ve vyšších sumách,“ potvrdil deníku Plus 7 dní realitní makléř. Podle zjištění Aha! přijde menší byt v tomto komplexu v přepočtu na 11 milionů korun. Topmodelka se na sociální síti pochlubila obývacím pokojem, který vypadá jako z katalogu. Aby ne, když jí se zařizováním pomáhali profesionálové. A také přiznala, že i ona si musela vzít hypotéku.

Topmodelka Michaela Kociánová: Její rada začínajícím modelkám? Dravost!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.