Margita má problém: Zagorová má tajného ctitele! Dal jí prsten s brilianty! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Margita má problém: Zagorová má tajného ctitele! Dal jí prsten s brilianty!

Zagorová dostala od svého obdivovatele skutečně drahý dar - zlatý prsten s brilianty.
Zagorová dostala od svého obdivovatele skutečně drahý dar - zlatý prsten s brilianty.

BRATISLAVA – Tajemný ctitel! Zpěvačka Hana Zagorová (60) má na Slovensku velmi bohatého obdivovatele. Ten Písničce, jak jí říkají nejbližší přátelé, svou velkou náklonnost vyjádřil skutečně stylově.


Margito, hlídej si ji

Během jedno z jejích koncertů vystoupil na pódium a přímo na jevišti jí navlékl na prst velký zlatý prsten s brilianty! Co na to asi říkal Zagorové manžel Štefan Margita (50)? Ne od všech Slováků se ale slavné zpěvačce dostalo tak vřelého přivítání. Některé její koncerty u východních sousedů totiž musely být za podivných okolností zrušeny!

„Bylo to naprosto neuvěřitelné! Hana stála na jevišti a zpívala. Lidé jí tam nosili koše plné květin a tleskali jí vestoje. A najednou se k ní dostal takový starší muž, chytil ji za ruku a překvapené Zagorové navlékl na prst velký prsten s brilianty,“ popsal Nedělnímu Aha! zážitek z koncertu očitý svědek. „Prstýnky občas na jevišti dostávám. A rovnou na ruku,“ potvrdila nám téměř pohádkový příběh Zagorová. Tenhle prsten ale měl podle svědků hodnotu až statisíc korun. Kliknutím zvětšeteNení za takovým dárkem něco víc? Nechce tajemný ctitel Hanku požádat o ruku? Její současný přítel Štefan Margita by se měl mít na pozoru.

Jenže zdaleka ne všechny Slováky legendární zpěvačka a devítinásobná Slavice tak okouzlila. V minulých týdnech musela na Slovensku zrušit hned několik koncertů. „Dokonce roku tam už nic nemáme, zrušili jsme asi čtyři koncerty. Hance se nelíbilo, že by se tam vždycky jelo jen na jeden den a pak zase zpátky,“ řekla Nedělnímu Aha! zpěvačka Lída Nopová, která na Slovensku se Zagorovou a Petrem Rezkem vystupuje. Jenže podle informací ze zákulisí stojí za zrušením koncertů nezájem. „Hlavně na východě jsou lidé hodně chudí a dát pět set korun za lístek nechtěl skoro nikdo. Třeba v Revuci žijí skoro jen samí Rómové a skoro všichni jsou nezaměstnaní. Naplánovat do takových míst koncerty nebylo moc chytré,“ říká jeden ze slovenských hudebních producentů.


Autor: JOSEF KOUKOLÍČEK

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.