Monika Leová v 7. měsíci těhotenství: Dovolenou překazil COVID! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Monika Leová v 7. měsíci těhotenství: Dovolenou s manželem překazil pozitivní test!

Martin nemohl odletět.
Martin nemohl odletět. (Foto Instagram)

Měla to být jejich poslední romantická dovolená jen ve dvou. Bohužel manželovi Moniky Leové (29), manažerovi Martinu Košínovi (35) vyšel pár hodin před odletem pozitivní test na covid-19, a tak musela zaskočit modelčina maminka.

Z dovolené v Egyptě stihla bývalá primácká moderátorka poslat několik pozdravů, ale fanoušky zajímalo, kde je manžel, proč neletěl s nimi. „Marťák parťák musel zůstat v ČR, bohužel mu vyšel pozitivní test na covid,“ prozradila.

„Covidem jsme prošli na začátku prosince a mysleli si, že to bude v pohodě a máme imunitu. Bohužel je jedním z těch, kterého se covid drží i dva měsíce,“ pokračovala na Instagramu. „Pět dní před odletem jsme byli na antigenních testech a ty nám vyšly negativní. Na let se ale musí dělat PCR test a ten odhalí vše,“ dodala v odpovědi Monika. A tak musela rychle zaskočit maminka.

Monika Leová se vrátila na Primu! Co zprávařku přivedlo zpátky?

Video se připravuje ...

„Uplakaná jsem jí zavolala, v první chvíli vůbec nechtěla, bála se letu, ale naštěstí jsme ji přemluvili a po negativním testování seděly v letadle,“ přiznala kráska, že bylo vše opravdu na poslední chvíli.

Leová a její karavan lásky! Už tam má místo i pro miminko

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.