Leová s manželem: Nadělili si kouzelné snímky před porodem | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Leová s manželem: Nadělili si kouzelné snímky před porodem

Monika se pochlubila sérií zamilovaných fotek s manželem. Nastávající rodiče se před objektivem pořádně odvázali. Sice prý přibrala jen pět kilo, ale bříško už má hezky vidět.
Monika se pochlubila sérií zamilovaných fotek s manželem. Nastávající rodiče se před objektivem pořádně odvázali. Sice prý přibrala jen pět kilo, ale bříško už má hezky vidět. (Foto Marek Novák, Katka Nováková)

Bude to poslední Štědrý večer, kdy si rozdají dárečky jen spolu. Těhotná moderátorka Monika Leová (29) si je tak s manželem Martinem Košínem (34) chtějí pamatovat do posledního detailu.

Ještě než si ozdobí stromeček, nechali se romanticky nafotit ve vánočních dekoracích v ateliéru. A výsledek stojí za to. Pohoda a zamilovanost z nich jenom čiší. Nastávající rodiče, kteří krásnou novinku oznámili koncem října, se před objektivem nestyděli dát najevo své city. Na vánočních snímcích tak Martin svou těhotnou polovičku něžně líbá a hladí i na mateřském bříšku.

Monika, která je v pátém měsíci těhotenství a má nahoře pouze pět kilo, se totiž nebála odhalit své mateřství jen v krajkové podprsence. A že jí to na rozpustilých fotkách slušelo. Jakou barvu výbavičky budou pro miminko kupovat, ještě netuší. I sám manžel viděl ultrazvuk dítěte teprve nedávno. „V Praze se mnou Martíka na ultrazvuk nepustili, tak jsem ho vzala do mé rodné Chocně, kde to naštěstí šlo,“ svěřila se Česká Miss Earth 2013.

Leová a její karavan lásky! Už tam má místo i pro miminko

Video se připravuje ...

Exotická moderátorka Monika Leová: Konec na Primě a nový projekt v procesu!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.