Zpěvačka Katy Perryová: Takto ji slavný herec požádal o ruku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Katy Perryová: Takto ji slavný herec požádal o ruku!

Katy Perry a Orlando Bloom
Katy Perry a Orlando Bloom (profimedia.cz)

Ku příležitosti čtyřiačtyřicátých narozenin herce Orlanda Blooma jeho partnerka, zpěvačka Katy Perryová (36), odhalila svým fanouškům pár zážitků z dob, kdy se slavným hercem začala tvořit pár. Ačkoli jim to málem nevyšlo, dnes mají určitě na co vzpomínat.

Britský herec Orlando Bloom se nejvíce proslavil díky filmovým sériím, jako jsou Pán prstenů či Piráti z Karibiku. Úspěchy však zaznamenal i ve svém osobním životě. Jako charismatický Brit měl celý život štěstí na krásné ženy. Nejprve, jak píše web eXtra.cz, randil tři roky s americkou herečkou a modelkou Kate Bosworthovou (38). Po ní přišla éterická modelka Miranda Kerrová (37), s níž se v roce 2010 oženil. Rok nato se jim narodil syn Flynn, ovšem manželství úspěšné nebylo.

K překvapení mnohých se dal herec v roce 2016 dohromady se živelnou zpěvačkou Katy Perryovou. Ačkoli si dali po roce randění pauzu kvůli odlišným názorům na společnou budoucnost, nakonec se k sobě vrátili a v roce 2019 zpěvačku Bloom požádal o ruku. Nyní společně vychovávají téměř roční dceru Daisy Dove Bloom.

Pirát na pivu: Orlando Bloom v Praze zašel na véču do hospody!

Video se připravuje ...

Zpěvačka během zveřejňování fotek prozradila, jak si vlastně padli do oka. Údajně při jejich seznámení hrály roli hamburgery. „Díky hamburgerům jsme navázali s Orlandem společný kontakt asi před třemi lety na Zlatých glóbech. Jeden mi totiž ukradl ze stolu,” přiznala Katy, jak píše web hellomagazine.com. A jak vlastně Orlando požádal Katy o ruku? „Po večeři jsme letěli vrtulníkem a přistáli na budově. Když jsme sešli dolů, byla tam moje rodina, moji přátelé a neskutečně moc květin,” svěřila se Perryová s pohádkovým zážitkem.

Katy Perry se ostříhala

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.