Karel Gott: PODVODNÍCI ZNEUŽILI JEHO JMÉNO! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Karel Gott: PODVODNÍCI ZNEUŽILI JEHO JMÉNO!

Karel Gott
Karel Gott (Robert Klejch, archiv)

A je to tady zase! Rok a tři měsíce po smrti Karla Gotta (†80) se podvodníci opět pokusili zneužít jeho jméno. Na Facebooku založili jeho falešný profil a snažili se lidem za jeho sdílení slibovat výhru 1000 euro, to je v přepočtu asi 27,5 tisíc korun. Vdova Ivana Gottová (44) ale vcukuletu zasáhla.

Podobná situace se stala už na podzim, kdy podvodníci lákali Slavíkovy fanoušky na jeho stránky pojmenované Karel Gott – ell official team. Už tehdy nabízeli za sdílení stránky finanční obnos ve výši tisíc eur. To Ivana zasáhla poprvé.

Přejmenovali se

Teď to podvodníci zkusili přes nově založenou stránku Karel-Gott. A opět se chtěli odměnit tisícovkou v eurech. „Prosíme, ignorujte takové zprávy, o žádnou výhru se nejedná. Děkujeme a přejeme jen vše dobré,“ upozornila vdova Ivana se svým týmem na oficiálním profilu, který zpěvák za svého života využíval.

Fanoušci zuří

Většina fanoušků ale podvod prokoukla. „Všimla jsem si, proto jsem stránku nahlásila, protože je to opravdu nechutné, že by paní Ivana někomu slibovala peníze za sdílení,“ napsala jedna z fanynek. „Bylo mi divné, že mi přišla zpráva, že mám výhru 1000 eur,“ napsala další Gottova podporovatelka, Češka žijící v Rakousku. Není nicméně vyloučeno, že to podvodníci zkusí znovu! Proto by měli být Mistrovi příznivci na sociálních sítích opatrní.

Dojemný dárek od Ivany Gottové fanouškům Karla (†80): Zveřejnila soukromé video!

Video se připravuje ...

Zablokovali Instagram

Nájezdu podvodníků čelí vdova Ivana už od smrti svého manžela. Loni se jim např. podařilo zablokovat oficiální instagramový profil Karla Gotta. „Někdo se musel vydávat za rodinného příslušníka, jenž tento profil nahlásil správě Instagramu s tím, že Karel Gott zemřel a chce, aby byl účet zablokován,“ popsala tehdy Gottová. Instagram profil »umrtvil« – nechal na něm všechny vložené fotky, označil ho přelepkou „Vzpomínáme“, ale už do něj Ivana nemohla vkládat další příspěvky. Proto založila profil nový – pojmenovala ho karelgottagency, kde stále s fanoušky svého muže komunikuje.

Smutná Žilková zrušila společné Vánoce. A překvapivá zpráva Ivany Gottové

Video se připravuje ...



Přečtěte si
hanainge
14. 1. 2021 • 17:59

Výše uvedený článek není v pořádku, protože Ivana Macháčková není vdova a nejmenuje se „Gottová“, protože Ivana Macháčková opravdu nikdy nebyla manželkou Karla Gotta, protože Karel Gott ji nikdy nemiloval a obráceně. Dále je fakt, že Ivana Macháčková nezasáhla, když byla špatná informace na internetu o Karlu Gottovi! Ivana Macháčková chce lidi jenom využít a má poměry v ložnici s muži, které pracují v médiích a s tím už často Ivana Macháčková nechala zhotovit a zveřejnit fotomontáže i padělané videa s Karlem Gottem a dětmi. Film „Karel“ taky částečně je padělan. Ivana Macháčková nic nezdědila od Karla Gotta. Ivana Macháčková musí se velmi stydět! Ivana Macháčková se zasloužila o tom dostat velkou trest a nyní konečně dostala trest od Pána Boha!!!

Dále je fakt, že Ivana Macháčková nic neorganizuje. Předtím, než Karel Gott zemřel, Karel Gott psal, že Ivana Macháčková v souvislosti s Karlem Gottem nic nesmí!!! To řekl mi sám Karel Gott. Pan Felix Slováček, který se velmi dobře zná s Karlem Gottem i v soukromí už od roku 1966, potvrdil, že Karel Gott opravdu nikdy nebyl ženatý, Ivana Macháčková pro Karla Gotta jenom pracovala jako uklízečka, na PC a Karel Gott zakázal Ivaně Macháčkové jít do ložnici Karla Gotta. Konečně Karel Gott vyhodil Ivanu Macháčkovou, protože Ivana Macháčková byla drsná!

Dále je fakt, že jenom Dominika Gottová je jedinou dcerou Karla Gotta a Dominika Gottová je pilná i slušná dáma. Správným otcem Charlottky Elly je zpěvák Martin Pošta. Karel Gott bohužel akceptoval falešné a hloupé divadlo s Ivanou Macháčkovou a dětmi jako „rodina Karla Gotta“ na veřejnosti, protože když Karel Gott byl mladší, Karel Gott zažil s ženami strašně špatné zkušenosti a proto chtěl mít klid a opravdu žil sám. Mezitím Karel Gott se omlouval za falešné divadlo na veřejnosti s Ivanou Macháčkovou a dětmi, protože Karel Gott to moc lituje.

mbmb
14. 1. 2021 • 05:56

Byl zapleten nejen s ženskýma,ale i s podsvětím.a je směšné psát o jeho vdově ! Více by znamenalo méně psat o Klau­sovi,­Havlo­vi,Got­tovi atd.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.