Krach lásky u Pawlowských: Reakce Haliny zaskočí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Krach lásky u Pawlowských: Reakce Haliny zaskočí!

Pawlowská se s tím nikdy příliš nepárala ...
Pawlowská se s tím nikdy příliš nepárala ... (Foto: Herminapress.cz)

Populární autor satirických koláží Tomáš Břínek (39) známý pod zkratkou TMBK potvrdil rozpad manželství. Hvězda českého Instagramu známá především pro svůj suchý a místy i velmi černý humor se svou manželkou, dcerou Haliny Pawlowské (65), nežije již celý půl rok.

Sám Břínek tuto informaci potvrdil webu Expres.cz. Třebaže bude letos jejich synovi Hugovi 10 let a za rok by oslavili stejnou dekádu jako manželé, Tomáš a Natálie již pár netvoří. „Ano, je to pravda. Žijeme odděleně,“ sdělil TMBK výše zmíněnému webu.

Již na svém instagramovém účtu, kde čas od času spustí Q&A neboli otázky a odpovědi, naznačil, že jsou s manželkou odloučeni. Dokonce mu byl položený dotaz, proč nepomáhá své slavné tchyni s domem, který společně obývali. Na ten Břínek odpověděl dost pohotově: „Nevím, asi si ještě nestihla všimnout, že už tam skoro půl roku nebydlím.“ Svou slavnou tchyni také často bral jako inspiraci do grafických koláží, jakou je například rozsednutý most v Itálii. Že by tohle byl důvod ke zlé krvi, Břínek odmítá. „Já si z toho dělám legraci pořád. Od doby, co jsem známější než ona, spolu dobře vycházíme,“ tvrdí TMBK.

Miloš Zeman zve na výstavu Tomáše Břínka alias TMBK

Video se připravuje ...

Jako rodina všichni obývali čtyřpatrovou vilu s výhledem na Pražský hrad. Jak na odchod od manželky Natálie reagovala její maminka Halina, však mnohé zaskočí. Na první pohled se zdá, jako by nevěděla, že s nimi Tomáš již nějakou dobu nežije. „Protože to znám, tak vám teď nebudu nic říkat. Ale ověřte si zprávy,“ tvrdí Pawlowská.

Grafik Tomáš Břínek alias TMBK o svých průšvizích

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Shimmir
13. 1. 2021 • 15:58

Znám jen Halinu, o její rodině nic nevím. Ovšem pokud to dceři neklapalo a tenhle "umělec", který mi z toho, co čtu moc sympatický není, (ovšem k objektivnímu posouzení bych ho musel znát a nikoli jen z mědií!) žije jinde, je to pouze jejich věc!

konvalinka34
13. 1. 2021 • 10:57

On je slavnější než Pawlowská? Jak může být tak trapný! Vždyť jeho veřejnost vůbec nezná!

-bello-
12. 1. 2021 • 19:43

Halina Pawlowská má FF UK z doby, kdy Karlovka ještě nebyla úplatná a umí!Břínek má souktromou střední ( od managementu po grafiku sakumprásk odborník). Slavnej není.Je to kolážista - TEN od Pawlowské.
Koláže : jako dítě jsem si kolážemi povinně prošla taky.
Nevidím v tom nic moc a kdyby tenhle blb v nich nebyl sprostej ( na to dnešní " demokracie " slyší) tak nevím , jak by se uživil.Taky nevím, jestli si ze sebe nedělá srandu, když říká, že je slavnější , než Pawlowská.
Je to zmetek, s živnosťáky na všechno možný

jity
12. 1. 2021 • 12:38

To je nesympatický člověk a říká si snad umělec? Mladá o nic nepřišla, když spolu nejsou.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.