Krutý ortel pro Čvančarovou! Směšná kvůli proporcím? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Krutý ortel pro Čvančarovou! Směšná kvůli proporcím?

Jitka Čvančarová, energická, akční šéfka, s vysokou mírou intuice.
Jitka Čvančarová, energická, akční šéfka, s vysokou mírou intuice. (Foto ČT, Stanislav Honzík)

Po odvysílání prvního dílu nového seriálu České televize Hlava Medúzy se mezi diváky strhla doslova mela. Jedni výkon Jitky Čvančarové (42) chválí, druzí zase haní. A nejinak jsou na tom i její kolegové!

I samotný režisér seriálu Filip Renč (55) poukázal na fakt, že role Jitky je více komplexní. „Jitka má v seriálu dvě tváře. Soukromou, v níž má své rodinné a emoční problémy, v práci ale nasazuje poker face, aby měla mezi týmem kriminalistů autoritu,“ prozradil Renč webu eXtra.cz.

Herečka je známá pro role temperamentních či lehce kontroverzních postav, které měla možnost ztvárnit v oblíbeném seriálu MOST! či seriálu Dokonalý svět z prostředí módy. Jako křehkou sestřičku si jí diváci také mohou pamatovat ještě z původní Ordinace v růžové zahradě.

Jitka Čvančarová vystřihla píseň z erotického trháku Padesát odstínů šedi

Video se připravuje ...

Drsnou kriminalistku však ztvární poprvé a diváky po zhlédnutí prvního dílu vesměs baví. „Jsem nadšená. Česká televize příjemně překvapuje. Jitka Čvančarová je výborná,“ píše divačka. „Upřímně jsem si nemohl paní Jitka Čvančarovou v takové roli představit, ale hraje perfektně,“ cituje eXtra.cz dalšího fanouška.

Jiní s všaki novým seriálem tak jistí nejsou a zatím je nechává chladnými. Kdo je naopak místo Čvančarové překvapil, byl Karel Heřmánek ml. „Šedivá seniorka Švandová a drsná policistka Čvančarová mi prostě přijdou nepřirození. Snad akorát Heřmánkovi jsem toho psychopata fakt věřila,“ tvrdí jiní a prý mají jasno:

„Čvančarová se na roli nehodí, se svými proporcemi působí směšně. Postavy jsou opsané z jiných kriminálek. F. Renč už na to nemá, určitě ne na toto téma," láteří po shlédnutí nové kriminálky jeden z diváků. „Čvančarové za mě role nesedí ani stylizace do drsné majorky. Zbytečná hrubost," dodává zase další. 

Manželka Filipa Renče Maruška po karanténě: Druhé dítě? Nechme se překvapit

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Uživatel_5493066
1. 12. 2021 • 18:12

Mohla by hrát ve filmu pro pamětníky panímámu.

Uživatel_5493066
1. 12. 2021 • 18:10

hahahaha.Na matku pluku by se hodila,

hanecek
26. 2. 2021 • 02:03

Co bereš? Asi dobrej matroš, co????

loft
18. 1. 2021 • 20:19

Nic to nemění na tom, že na tuto roli se absolutně nehodí. Takovou selku by jistě zahrála dobře. Mimochodem- nejsem žena !

loft
18. 1. 2021 • 20:17

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.