Bývalá hvězda Ulice Maurerová: Otužování? Brr, nic pro mě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Bývalá hvězda Ulice Maurerová: Otužování? Brr, nic pro mě!

Míša dává přednost horké sprše.
Míša dává přednost horké sprše. (Foto Instagram.com)

S otužilci se u nás poslední dobou roztrhl pytel. Do ledové vody lezou Eva Decastelo (42), Nela Boudová (53) či Sandra Pogodová (45). A další je následují...

U mnohých to ale vyvolává opačný efekt. Příkladem za všechny je herečka Míša Maurerová (41). Bývalá Digi z nekonečného seriálu Ulice má raději teplou sprchu než studenou.

„Otužování je bezesporu skvělá a rozhodně ta nejlevnější metoda, jak účinně aktivovat svůj imunitní systém. A já opravdu upřímně obdivuju všechny, co si to pravidelně dávají, ale mně se vám při pohledu na ty ponořený naháče ve vysekaným ledu udělá vždycky taková zima, že si musím jít hned dát horkou sprchu,“ svěřila se Míša a na svém instagramovém účtě zveřejnila dvě fotografie, na nichž své nahé tělo schovala za zamlžené sklo zástěny.

Michaela Maurerová: Sex mě nabíjí pozitivní energií

Video se připravuje ...

„Já totiž miluju teplou vodu, sprchu, vanu, lázně, vířivku, termální prameny, čaj a tak podobně,“ dodala herečka na vysvětlenou. A spousta fanoušků ji vzápětí ubezpečila, že to cítí podobně.

Šulcová: Nemám ani korunu! A Šafářová se stará o syny Vondráčkové. Jaké mají vztahy?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.