Těhotná Fajksová: NEMOC! Co bude s miminkem?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Těhotná Fajksová: NEMOC! Co bude s miminkem?!

Modelka Tereza Fajksová
Modelka Tereza Fajksová (Instagram)

Bez teplot, ale s velkými bolestmi hlavy a kloubů. Tak se projevilo onemocnění covid-19 u modelky Terezy Fajksové (31), která je na začátku osmého měsíce těhotenství.

S covidem se léčila doma, a i když to vypadá, že nemoc je na ústupu, přece jen se dostavily ještě nějaké poslední záchvěvy. „Teď jsem ztratila chuť a čich,“ napsala Miss Earth 2012 deníku Aha!. Naštěstí neměla teploty, které by v těhotenství nebyly dobré, ale přesto si užila své.

Tereza Fajksová s Nikol Švantnerovou na Lomnickém štítě.

Video se připravuje ...

„Příznaky byly různé, ale nejčastěji velká bolest hlavy, kloubů, suchost v nosohltanu, kašel, pálení očí a čtyřdenní nespavost,“ popsala blondýnka další rysy nemoci, které ji provázely. A aby toho nebylo, málo musela včera na pohotovost! „Byla jsem na pohotovosti s pětihodinovými bolestmi břicha, ale vše je v pořádku,“ oddechla si kráska a potvrdila tak, že ona i chlapeček v bříšku naštěstí vše zvládají bez problémů.

Tereza Fajksová: Missí nemoc jí nepostihla, přesto plánuje svatbu za 30 let!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.