Kdo od koho utekl v roce 2020?! Agáta to stihla hned několikrát! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Kdo od koho utekl v roce 2020?! Agáta to stihla hned několikrát!

Agáta a Jakub Prachařovi
Agáta a Jakub Prachařovi (JAKUB POLÁČEK)

Některé jejich vztahy trvaly spoustu let, jiné jen pár měsíců. Společné mají ale to, že se v tomto roce rozpadly. Občas k tomu došlo v naprosté tichosti a utajení, jindy se o konci sledovaného vztahu spekulovalo veřejně již delší dobu a neobešlo se to bez bouřlivých scén. Třeba jako v případě Agáty Prachařové, která se v tomto roce stihla nejen rozvést, ale i několikrát rozejít.

SHOWBYZNYS

Hana Mašlíková (38) a André Reinders (38)
V půlce prázdnin se modelka se synem Andreáskem (3) od manžela odstěhovala k rodičům. Jeho návštěva ve strip baru byla poslední kapka, která završila jejich dlouhotrvající problémy v manželství.

Bára Srncová (51) a Petr Rajchert (52)
Byli jedním z nejstabilnějších párů showbyznysu, ale po devatenácti letech se jejich manželství rozpadlo. Moderátorovi se v srpnu narodil syn Tomáš, takže je jasné, kdo rozchod inicioval.

František Janeček (76) a Tereza Mátlová (45)
Ačkoliv jsou už dlouho od sebe, teprve letos svůj rozchod oznámili. Zpěvačka se přiznala ke vztahu s majitelem TV Barrandov Jaromírem Soukupem (51) a cítí se s ním prý šťastná a milovaná.

Agáta vyplatí Prachaře, miliony od mámy nestačí! A Forejt promluvil o vztahu s Burešovou

Video se připravuje ...

Eva Burešová (27) a Matyáš Adamec (20)
„Bude to znít jako klišé, ale po rozchodu jsme kamarádi,“ přiznala se herečka, které se rozpadl vztah s mladším tanečníkem. Dnes už je Burešová spojovaná s šéfkuchařem Přemkem Forejtem (33).

Agáta Prachařová (35) a Jakub Prachař (37)
Stala se nekorunovanou královnou rozchodů letošního roku. Rozpadly se jí celkem tři vztahy – s realitním makléřem Zdeňkem Turkem (36), kameramanem Markem Niessnerem (32) a filmovým producentem Tomášem Sobolou (43). V září papírově skončilo sedmileté manželství s Jakubem Prachařem. Jakubovi se už letos také rozpadl další vztah – rozešel se modelkou Denisou Dvořákovou (29).

SPORT

Gabriela Koukalová (31) a Petr Koukal (34)
Čtyřleté manželství hvězdné biatlonistky s badmintonistou bylo plné turbulentních výkyvů, mluvilo se o jeho nevěrách i o jejím vztahu k tanečnímu partnerovi ze soutěže StarDance. „Ukázalo se, že naše představy o partnerském životě jsou odlišné,“ oznámila Gabriela po rozchodu.

Karlos Vémola (35) a Lela Ceterová (30)
Bojovník MMA a jeho silikonová playmate šli v létě od sebe. „Zklamala mě jeho nevěra,“ řekla Lela a s roční dcerkou Lili pláchla na Slovensko. Krátce před Vánoci pár pompézně vytroubil do světa, že je zase spolu. Kdypak asi přijde další zlom v této jihoamerické telenovele?

ZAHRANIČÍ

Jessie J (32) a Channing Tatum (40)
Britská zpěvačka a americký herec mají za sebou už nespočet rozchodů, ten letošní byl ale prý poslední. Hvězdný pár si totiž údajně uvědomil, že lépe fungují jen jako přátelé.

Megan Foxová (34) a Brian Austin Green (47)
Krásná herečka požádala koncem listopadu po 10 letech manželství o rozvod. Neoficiálně se ale pár rozešel už v květnu, když se Megan dala dohromady s rapperem Machine Gun Kellym (30).

Zásadní životní rozhodnutí Bartošky. A krizi neustáli. Mašlíková už nežije s manželem

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.