Takovou kritiku asi nezažila: Rolins pod palbou! Co udělala? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Takovou kritiku asi nezažila: Rolins pod palbou! Co udělala?

Dara Rolins
Dara Rolins (Foto Instagram.com)

Mnohé ženy by za její postavy vraždily. Dara Rolins (48) již několik let tvrdě maká na své postavě a tak je pochopitelné, že se svým vymakaným tělíčkem ráda pochlubí i na sociálních sítích. Zatímco většina lidí ji obdivuje za její výdrž a postavu jí závidí, najdou se tací, kterým už její nahota přijde směšná a přehnaná.

„Být nahá mě baví. Vždy se mi líbila vkusně prezentovaná nahota. A chci říct, že tyhle věci se věkem příliš nemění. Sex mě baví víc než kdykoliv předtím a výhodou zralého věku je, že mi nepřijde divné o tom mluvit. A už vůbec necítím jediný limit anebo povinnost ke své intimitě způsobené faktem, že jsem máma. Jsem v první řadě žena. A ať se to někomu líbí, nebo ne, chci si to užít,“ napsala nedávno na svém Instagramu slovenská diva, která na sobě pořádně maká a zároveň se nebojí využít i pomoc od odborníků na krásu.

Dara Rolins má mnoho sledujících na sociálních sítích kvůli hudební tvorbě, ale právě také kvůli jejím sexy fotkám, které sdílí opravdu často. Zatímco někomu se její snímky více než líbí, jiným její stále vystavování na internetu přijde trapné.

Dara Rolins po plastice nosu v Kyjevě: "Konečně zase dýchám levou nosní dírkou"

Video se připravuje ...

„Já nevím, stále vysmátá (uměle) anebo polonahá. Na mě už je to moc a často,“ napsala podle expres.cz jedna ze sledujících Dary a ještě několik kritiků s tímto názorem souhlasilo. Místo toho, aby tento komentář Rolins mrzel, rozhodla se pro rychlou a drsnou odpověď.

„Zlato, je tolik jiných interpretek, které můžeš v klidu a bez těchto nervů, co ti dělám, svobodně sledovat. Směle do toho,“ odpověděla na kritický názor zpěvačka, která má své nahé tělo ráda.

I ti nejbohatší šetří: Za co Dara Rolins tentokrát odmítla dát statisíce?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.