Andrea Verešová: Relaxuje bez dcery | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Andrea Verešová: Relaxuje bez dcery

Andrea Verešová má krátce po porodu zpátky svou štíhlou postavu. „Mám hodně lítání okolo Vanessky,“ vysvětluje.
Andrea Verešová má krátce po porodu zpátky svou štíhlou postavu. „Mám hodně lítání okolo Vanessky,“ vysvětluje. (Aha! – Kateřina Kalibánová)

PRAHA – Modelka Andrea Verešová (26) si mateřství opravdu užívá a snaží se své dceři Vanessce (4 měsíce) věnovat maximum času. Přesto je prý ráda, když občas sežene hlídání a může se jít taky trochu pobavit.

Modelka Andrea Verešová (26) si mateřství opravdu užívá a snaží se své dceři Vanessce (4 měsíce) věnovat maximum času. Přesto je prý ráda, když občas sežene hlídání a může se jít taky trochu pobavit. A tak není divu, že pozvání na finálový večer soutěže o nejdokonalejší změnu image pod názvem Viaderm Bomton cup 2007 přijala bez váhání.

„Dneska hlídá babička,“ smála se krásná modelka. „Jsem ráda, že tady můžu být, je to pro mě takové odreagování a příjemný relax,“ dodala Verešová, která byla programem doslova nadšena. „Bylo to perfektně propracované,“ chválila pořadatele.

O nejpovedenější kousek večera se však postarala zpěvačka Dara Rolins (34). V převleku za Paris Hilton zmátla všechny přítomné. „My jsme s Darou kamarádky, takže jsem hned věděla, že je to ona, jinak bych ji možná ani nepoznala,“ tvrdí Verešová. „Musím uznat, že scénku zahrála perfektně.“

Zatímco Andrea se pár měsíců po porodu může opět chlubit dokonalou postavou, Dara, která je ve čtvrtém měsíci těhotenství, se naopak pochlubila svým zakulaceným bříškem. „Moc jí to sluší,“ šuškalo se v sále. Večerem, který byl obohacený o taneční kreace skupiny Jet, provázel Roman Vojtek. Ovšem pouze do té doby, než přišla vyhlásit výsledky soutěže Bára Nesvadbová, která se ujala mikrofonu a Vojtka nechala stát opodál.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.