Tajemství vztahu Hawnové a Russella: Dělají neobvyklé věci! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Tajemství vztahu Hawnové a Russella: Dělají neobvyklé věci!

Manželé nejsou, ale jsou spolu už přes 35 let! Zázrak, nebo nějaký tajný recept?
Manželé nejsou, ale jsou spolu už přes 35 let! Zázrak, nebo nějaký tajný recept? (Profimedia)

Jsou jedním z nejstabilnějších párů Hollywoodu. Herečka Goldie Hawnová (75) je se svým hereckým kolegou Kurtem Russelem (69) už téměř 38 let, a tak není divu, že jsou dotazováni na tajemství jejich úspěšného vztahu.

Web Super. cz uvedl část rozhovoru pro Radio Times, v němž se Goldie o vztahu rozpovídala. „Myslím si, že nejdůležitější ze všeho je zodpovědět si otázku, jestli v tom vztahu vůbec chcete být. Pokud spolu dva opravdu chtějí být, musí si to dávat najevo,“ svěřila se herečka.

Zamilovaným, kteří se obávají, že by jednou kouzlo mohlo pominout, dala i pár užitečných rad. „Choďte hodně ven, pokud to jde. Smějte se. Dopřejte si čas pro sebe bez dětí. Podnikněte něco zábavného. Jeďte na výlet, pronajměte si hotelový pokoj. Dělejte zkrátka něco neobvyklého,“ doporučila lidem herečka známá například z bláznivé komedie Smrt jí sluší.

Společně spolu hrají v této nové vánoční pohádce Vánoční kroniky 2:

Video se připravuje ...

I když jsou spolu šťastní již skoro 40 let, svatbou vztah neztvrdili. „Nemáme žádné plány, přiznal Russell. S ním souhlasila i partnerka. „Tak nějak se mi líbí, že mě označují jako Kurtovu holku. Jsme takhle šťastní,“ dodala Goldie.

Krnáčová o rakovině a šanci na vyléčení. A herecký pár bojoval tiše s covidem a zlobí se na kolegy

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.