Hvězda Šlapeto Radan Dolejš: Už měsíc trpí na ARO! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 4. května 2024

Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie

Hvězda Šlapeto Radan Dolejš: Už měsíc trpí na ARO!

Radan Dolejš ze skupiny Šlapeto.
Radan Dolejš ze skupiny Šlapeto. (Karel Kopáč, archiv)

Už přes měsíc leží Radan Dolejš (56) na ARO pražské Nemocnice Na Bulovce. Stal se ale zázrak a lídr Patrola Šlapeto, dramaturg a dvorní scenárista Karla Gotta (†80) se probral k životu.

Dolejš už pilně rehabilituje. „Máme z toho radost, protože lze skutečně říct, že pan Dolejš vstal z mrtvých,“ dozvědělo se Aha! na ARO, kde Radana podle našich informací před více než měsícem upoutala na lůžko těžká cukrovka a s tím spojená i nelehká operace nohy. „Nedá se říct, že byl pacient v bezvědomí, měl ale potíže s dechem a potřeboval se probrat k životu. To se naštěstí podařilo,“ pokračoval náš zdroj s tím, že si Dolejše na ARO ještě chvilku pro jistotu nechají.

Jsou to dva roky, co Radan kvůli těžké cukrovce musel podstoupit vážnou operaci nohy. Tehdy se ze svých 150 kilo dostal na 90 kg a takto krásně pohublý, byť s hůlčičkou, se v červnu 2019 dostavil do Divadla Na Jezerce na Slavíkovy osmdesátiny. A když zpěvák zemřel, Dolejš, který měl na svědomí i jeho velkolepé 60. narozeniny ve Sportovní hale či sedmdesátiny v pražské O₂ areně, se pustil do scénáře koncertu Pocta Karlu Gottovi. Ten měl proběhnout teď v prosinci v O₂ areně.

Radan Dolejš ze Šlapeta zhubl 60 kilo! Teprve další operace rozhodne

Video se připravuje ...

Pracuje vleže

„Makám na Gottovi od rána do večera. Noha mi ale začala dělat problémy, mám v ní díru, a tak píšu vleže,“ přiznal tehdy Dolejš a pokračoval: „V posteli mám všechno, co k práci potřebuju. Telefony, televizi, monitor, přehrávač. Pohyb mi dělá značné problémy.“ A do toho přišel na jaře covid a Radan už se nehnul vůbec. „Stěžoval si mně, že by měl jít s nohou, která se mu nechce hojit, na operaci. Že se ale lékaři toho zákroku obávají, protože přibral,“ komentovala členka Šlapeta a zpěvačka Eva Borská (44). Teď má Radan zjevně operaci za sebou, a byť to s ním v jedné chvíli vypadalo hodně mizerně, situaci zvládl. „Pan Dolejš právě rehabilituje, jinak je ale na mobilu a online. V posteli má počítač a pořád pracuje. Vše je na dobré cestě,“ uzavřel náš zdroj z Bulovky.

Pravda o smrti Menzela – zemřel s covidem! Gottová se vrací do Finska k Timovi. A hvězda Šlapeta bojuje po život!

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.