Super trapas puntičkářky Stašové: Byla jsem na mrtvici, přiznala | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Super trapas puntičkářky Stašové: Byla jsem na mrtvici, přiznala

Jiřina Bohdalová s dcerou Simonou Stašovou.
Jiřina Bohdalová s dcerou Simonou Stašovou. (archiv Blesku)

Je to profesionálka a jak sama připouští, na zkouškách je schopná se sedřít z kůže. Přesto ani Simona Stašová (65) není neomylná. Jedno takové zaškobrtnutí se jí ale, jak přiznala v rozhovoru pro Blesk pro ženy, zafixovalo o něco víc. Byl to silný adrenalin!

Herečka se svěřila s tím, že když jí vypadne text, nemá problém přiznat se. „Stalo se mi, že jsem zapomněla text v monodramatu. Bylo to v Náchodě a já jsem pěti stovkám lidí řekla: Promiňte, já nevím, jak dál. Jdu teď dozadu a až pak řeknu tři, budeme pokračovat. A šla jsem do toho portálu za nápovědou,“ zavzpomínala.

Stašová po prohře na Lvech: Jsem divadelnice, moje energie na plátně není vidět!

Video se připravuje ...

„Jenže ona tam nebyla, seděla v šatně. Málem ji ranila mrtvice, když jsem se tam zjevila uprostřed představení. A jakmile jsem jí řekla poslední větu, kterou jsem na jevišti končila, hned se mi vybavily ty následující,“ vyprávěla Simona Stašová s dodatkem, že se na jeviště vrátila, řekla „tři“ a hru dohrála.

Jenže zádrhel při vystoupení měl prý ještě dohru. Když za ní přišla do šatny paní, která představení organizovala, řekla jí dle svých slov herečka: „To bylo, co?" Jenže ona prý odpověděla: „To bylo narežírované, že ano?“ To zase překvapilo dceru Jiřiny Bohdalové. Zjistila prý, že když jsou lidi s ní a jsou na ni naladění, přijmou pak všechno. „Přitom já byla na mrtvici,“ netají se.

Stašová o mámě Bohdalové: Prozradila něco, co se moc neříká...

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.