Poprask ve špitále a neposlušný »harém«? Kolem Kollára je veselo! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Poprask ve špitále a neposlušný »harém«? Kolem Borise Kollára je veselo!

Boris Kollár a bývalá Miss Miroslava Fabušová, která byla během říjnové autonehody přítomná ve vládní limuzíně.
Boris Kollár a bývalá Miss Miroslava Fabušová, která byla během říjnové autonehody přítomná ve vládní limuzíně. (Facebook )

Na oddělení, kde leží po vážné autonehodě rozlámaný šéf slovenského Sme rodina Boris Kollár, je údajně rušno. Mimo koaličních partnerů totiž politika navštěvují i jeho nejvěrnější. Z toho důvodu tam prý bývá poměrně rušno. Někdy až moc. 

Po nehodě z 24. října je hospitalizovaný v bratislavské Nemocnici sv. Michala. Jak se podařilo zjistit deníku Sme, dlouhé chvíle na nemocničním lůžku mu zpříjemňují i přítelkyně, které jsou na jeho oddělení prý „vařené – pečené“. Podle lékaře a dvou zdravotních sester, již se vyjádřili pro uvedený titul, došlo už i na výměnu názorů.

Sestrám se v první řadě nelíbí, že politikovy milenky navzdory zákazu návštěv přicházejí v jakoukoliv hodinu. To kllidně ve dvě ráno, následně zůstavají až do rozbřesku. Navíc mají na sestry údajně požadavky, které jsou úplně mimo jejich pracovní rámec. „Nastaly tu střety mezi přítelkyněmi Kollára a sestřičkami. Došlo i na výměnu názorů,“ potvrdil anonymně deníku lékař z oddělení. Toho následně doplnila jedna ze sester: „Dámské návštěvy nedodržovaly žádná pravidla ani hygienicko-epidemiologický režim. Po oddělení chodily bez ochranných prostředků,“ svěřila pro Sme.

Boris Kollár děkuje ochrance i zdravotníkům.

Video se připravuje ...

Kvůli čaji pak došlo i k hádce přímo před Kollárem. „Jedna z Kollárových přítelkyň řekla sestře, že už dvě hodiny čeká na čaj. Sestra se ohradila, že od toho, aby vařila čaj, tam opravdu není,“ přiblížil lékař spor mezi milenkami a personálem nemocnice.

Názorovou rozepři musel nakonec řešit i ředitel nemocnice, ten se ale překvapivě měl postavit na stranu Kollára. Zaměstnankyním a vrchní sestře měl dokonce pohrozit výpovědí. Boris Kollár se ale za čajovou „kauzu“ pro Sme omluvil. „Čajové aféra předsedu velmi mrzí, ale po nehodě mívá dny, kdy celkový stav a bolesti snáší dobře, někdy je to ale na psychiku náročné a necítí se nejlépe, jako to bylo v tomto případě,“ cituje uvedený zdroj tiskovou mluvčí Sme Lindu Tribusovou. Podle ní došlo ke slovnímu nedorozumění, což Kollára mrzí. Osoby, které politika navštěvují, to pak činí výhradně proto, aby o něj pečovaly a personálu tak ulehčovaly. „Ředitel nemocnice si vyslechl obě strany, nepostavil se ale za žádnou z nich,“ dodala ještě na závěr tisková mluvčí rezortu Barbora Túrosová.

Fico zaútočil na Kollára:



Přečtěte si
AliAlice
12. 12. 2020 • 13:49

Tak ten ,,umělohmotný kašpar Fabušová stojí opravdu za to....konkuruje snad ,,Kačeru Donaldovi "?? ..no,někdo si potrpí na něco takovýho....

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.