Primadona Blanarovičová zkopala Abbasovou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Primadona Blanarovičová zkopala Abbasovou!

Lejla Abbasová je z chování Blanarovičové šokovaná a znechucená.
Lejla Abbasová je z chování Blanarovičové šokovaná a znechucená. (Aha!: Dalibor PUCHTA, TV Nova)

PRAHA – Přípravy na ojedinělou módní akci oděvní designérky Camilly Salomon provázelo velké drama. Původně ohlášená moderátorka Yvetta Blanarovičová (42) dorazila pozdě, jak je jejím zvykem, a za ni byla povolána Lejla Abbasová (25).

PRAHA – Přípravy na ojedinělou módní akci oděvní designérky Camilly Salomon provázelo velké drama. Původně ohlášená moderátorka Yvetta Blanarovičová (42) dorazila pozdě, jak je jejím zvykem, a za ni byla povolána Lejla Abbasová (25), která měla předvádět. To však Blanarovičová nepřenesla přes srdce a začala řádit jak smyslů zbavená. A Lejlu dokonce kopla do nohy!

„Jsem z toho v šoku, bylo to hodně nepříjemné setkání. Když jsem moderovala, tak paní Blanarovičová to nevybíravým způsobem komentovala a chtěla mě rozhodit, což se jí povedlo,“ řekla deníku Aha! rozčarovaná Lejla Abbasová. Blanarovičová ji v zákulisí napadla nejen slovně, ale dokonce ji i kopla do nohy!

Yvetta Blanarovičová ale všechno popírá a tvrdí, že to tak bylo domluvené. „Paní Lejlu jsem viděla poprvé v životě a s paní návrhářkou jsme byly domluveny, že když přijedu později, vezme moderování za mě někdo jiný,“ říká nepřesvědčivě Blanarovičová. Diváci, kteří byli přítomni přehlídce, jsou ale poněkud jiného názoru a shodují se, že Blanarovičová přijela na přehlídku jako největší hvězda a dávala to okatě najevo. „Usazovala jsem lidi v sále a připravovala modelky na přehlídku, takže nevím, co se mezi nimi stalo. Hlavně jsem návrhářka a nezajímám se o to, co se děje mimo,“ řekla velmi smutně Camilla Salomon.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.