Brigitte chce opustit Macrona? Prezident se děsí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Brigitte chce opustit Macrona? Prezidenta děsí, že ...

Francouzský prezident Emmanuel Macron s manželkou Brigitte.
Francouzský prezident Emmanuel Macron s manželkou Brigitte. (Reuters)

Jejich láska rozhodně nepatří mezi typické milostné příběhy. A to především proto, že Brigitte Macronová (67) je o 25 let starší než francouzský prezident Emmanuel Macron (42), a také kvůli tomu, že ona byla jeho učitelkou na střední škole! Z důvodu jejich minulosti, věkovému rozdílu a prezidentskému úřadování je pár neustále v hledáčku médií.

Známá novinářka, která napsala o Macronovi knihu, nedávno promluvila o tom, jak se prezident chová ke své milované ženě a odhalila to, že je na Brigitte snad dokonce závislý.

„Během dne jsou v neustálém kontaktu, posílají si zprávy… Byli jsme v kanceláři v přízemí Elysejského paláce, Emmanuel se bavil s dvěma lidmi. Jakmile Brigitte vešla do místnosti, okamžitě ji zaregistroval a zavolal: Drahoušku, jsme tady… Emmanuel na ni volal, jako by se bál, že mu unikne, že mu uteče. Jsou skutečně rozkošným párem,“ vyzradila podle Blesku novinářka Corinne Lhaïková, která vydala knihu „Emmanuel Macron: Prezident zloděj“.

Trump hodnotil tělo francouzské první dámy: Poslechněte si, co řekl

Video se připravuje ...

Rodina jako každá jiná, ale…

„Měli jsme tu neuvěřitelnou možnost se poznat. Jsme velmi šťastní, když jsme spolu. Potřebujeme být spolu. Jedinou atypickou věcí, která nás odlišuje od jakéhokoliv jiného páru, je náš věkový rozdíl. Jsme ale rodina jako každá jiná,“ pověděla o jejich vztahu Macronová.

První letmý polibek Emmanuela Macrona a Brigitte, kdy ještě byla jeho učitelkou a on žákem.

Video se připravuje ...



Přečtěte si
kinty
1. 12. 2020 • 08:02

Tak jim tu jejich lásku přejte a nedělejte z toho na novinkách senzaci,když je to obráceně,tak nikdo z toho problém nedělá, je jim možno jen závidět....

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.