Chudák Vondráčková! Slova Šafářové bodají jako nůž | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Chudák Vondráčková! Slova Šafářové bodají jako nůž

Šafářové se rozplývá. Ale co na to Vondráčková?
Šafářové se rozplývá. Ale co na to Vondráčková? (Foto: Robert Klejch, Pavel Machan,Michal Beránek (Sport))

Čtrnáct dní tam a pak zase tam. Pro nevlastní rodiče to nebývá jednoduchý scénář, stejně jako pro nepokrevní děti. Bývalá tenistka Lucie Šafářová (33) zmínila v podcastu „kolegyně“ Báry Strýcové, jak to probíhá střídavá péče u nich. Se syny Vondráčkové a »Plekyho«.

Že by se hroutila, rozhodně nečekejte. Lucii Šafářovou hned tak něco nezaskočí. „Totální změna životního stylu, ale v pozitivním směru,“ měla říct podle webu iSport.cz v rozhovoru se Strýcovou. „Když máme ještě kluky, což máme vždycky půlku měsíce, tak nás to zaměstnává takovým způsobem…,“ koulela očima. „Z nula na tři je velký skok, ale je to skvělý,“ netajila se tím, že si to užívá s partnerem a dětmi za každé situace. „S klukama máme plný dům. Je toho víc, ale jen v dobrém,“ stojí si za svým.

V jedné věci má tenistka navrch. Lucie Šafářová prozradila, jak drtí Plekance!

Video se připravuje ...

Zároveň „macechu“ na plný úvazek těší, jaký mají kluci vztah se sestrou Leontýnkou. „Mám strašnou radost, že společně mají hezký vztah. Malá je miluje, je hezký je vidět dohromady. Fungujeme jako rodina. To je pro mě nejvíc,“ dojímá se. „Jsme šťastní, máme šťastnou rodinu. Strašně bych si přála, aby to nikdy neskončilo.“

Sportovci na sítích: Šafářová má dvě mimina, Pastrňák ukázal nové žihadlo

Video se připravuje ...



Přečtěte si
kalenda
27. 11. 2020 • 00:05

Chudinka Lucinka,zase jí všichni ubližují a závidí.Přitom je šťastná a daří se jí točit nádherné klipy s idolem žen Sámerem,jedno oko nezůstane suché.Plodná spolupráce pokračuje a můžeme se těšit na další duety našeho hvězdného páru.

lekno
26. 11. 2020 • 18:20

pomahatachranit :Buďte ráda, že jsem projevila snahu psát česky i když uznávam, že to není dokonalý. Možná jsem se učila váš jazyk a chyby se objeví..Vaše příspěvky k mé osobě jsou plné urážek, přitom já jsem vás neurazila.. Ale budiž - sama se prezentujete.. Vy si myslíte, že L.V. s dítětem chodila pravidelně "za teplem" na Kubu jen kvúli prúduškám. A kdo má jiný názor, například, že tam byl i další dúvod, který rodině neoznámila - toho máte okamžitě za předpojatýho, nepřejícnyho, ubohého a závistivého. Blbce, kterého všichni v Montrealu vysmějou - to bylo vtipný.. Jo a malomešťacká tetka mlsná - taky pobavilo.. Ale klidně si múže vyjet manželka s dětmi, kde chce a bez muže.. Třeba měla z něho už ponorkovou nemoc - i když nebyli spolu v kuse. No, stane se.. Skutečně - zájezdy k moři, kde jede manželka bez muže - nemají s láskou nic společnýho - pravda.. A užírat se nikdo taky nebude : kde není láska, není také obava ani žárlivost. Vážená osoba - někdo z nás ten "blb" asi bude a kdo to bude - raději nedokončím. I když vy by jste jistě napsala znova svoje.. Co platí v Kladně - nevím a taky nechápu, proč to sem pletete. Mějte si svúj názor a dejte mi už prosím pokoj..

pomahatachranit
26. 11. 2020 • 15:54

liana@- Tak urcite, budu jeji prastryc z otcovy strany, jinak to nebude.)))) Opravovat i - y taky nebudu, stane se. Ale to vase nezdolne presvedceni o tom, ze zena s detma nesmi vyjet behem kanadske zimy do tepla , by vam v Montrealu vsichni omlatili o hlavu a vysmali by se vam, jste mimo. Tam se proste v zime jezdi za teplem, bezne, a nejak neni problem, ze by se tatka nebo jeho rodina uzirali vztekem, ze jede zena - snacha s detma k mori, na detsky prudusky je to proste nejlepsi. To nema fakt s laskou nic spolecnyho. Ale s neprejicnosti, predpojatosti a malosti ma ten vas postoj co do cineni hodne, zij a nechej zit se rika, v Kladne to neplati?

lekno
26. 11. 2020 • 14:08

pomahatachranit : Jak jinak, když to píšete, bude to "svatá pravda".. A ještě doplním, že jsem vždy měla se sebou dalekohled - pro lepší výhled !! No teď vážně. Myslím, že jste někdo z její rodiny, možná matka. Je mi jasný, že vidíte Lucii V. moc ružově. Když žena miluje svýho muže, nemá takovou potřebu jít na dovolenou bez něho z Kanady na Kubu a to ještě pravidelně.. Řeči o prúduškách byli směšný. Dají se léčit v Kanadě i v ČR - existuje tam množství hezkých míst, vhodných k léčebným pobytúm. Vdaná manželka, která opakovaně jezdí bez manžela tak daleko a že "kvúli prúduškám dětí".. Jste moc dúvěřivá, když ji tak věříte a ještě po těch všech milencích, kteří "ji nabíjeli do správne umělecké nálady" už jako vdanou ženu. Je o ní známo, že málokdy mluví pravdu. Proč by měla být pak pravdomluvná ve svý rodině ? Byla od mala vedená k herectví. Zřejmě se to hraní na ni tak nalepilo, že už nejde z těla ven.. Myslete si co chcete o "cnostné" L.V. , neberu vám to. Ale mně laskavě dovolte ponechat si svúj názor - bez urážek..

pomahatachranit
26. 11. 2020 • 11:32

liana@ - zda se, ze podle sebe soudim tebe- to jste VY sama na kazde dovolene v Rumunsku, Bulharsku, Jugosce nebo na te Kube sledovala mlsne )))nejaky mistni “ krasavce” ))), se dvema malyma detma ma totiz clovek uplne jiny starosti a zajmy, a mezi nama: ano, dovolenou sve zene a detem- kdyz nemuze on jet kvuli praci s nima- proste plati manzel, proc ne? To je snad normalni vsude, ve vsech rodinach, nejen u bohacu z NHL, hokejista jezdil prece na dovolenou do resortů v Mexiku i jinam, kdyz mel volno, taky. Vycitat tohle manzelce je ubohost nejvyssiho kalibru, ale tak to uz je zvykem u malomestackych tetek.Zavist je sviña...

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.