Vědma o vztahu Pavlíny z Masterchefa: Tohle si za rámeček nedá! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Vědma o vztahu Pavlíny z Masterchefa: Tohle si za rámeček nedá!

Soutěžící v MasterChefovi Pavlínka s manželem
Soutěžící v MasterChefovi Pavlínka s manželem (instagram.com)

Soutěž MasterChef Česko 2020 už sice skončila, Pavlína Lubojatzky (25) však stále zůstává velmi žhavým tématem na sociálních sítích. Tato malá a mladá dáma se stala jednou z nejvíce nenáviděných osob v celé republice, a proto se o ní nadále mluví. Nedávno jí i jejímu muži vyložila karty vědma Michaela Kudláčková. Co pověděla o jejich vztahu? Zůstanou spolu šťastně až do smrti, nebo přijde rozvod?

„Ona ho má ráda, ale myslím si, že musí být opatrná manželka. Chce s ním být, jenom si myslím, že se velmi obává, že s ní z nějakého důvodu nezůstane. Pavlína je velmi aktivní manželka, disponovaná, má pocit, že toho dostává málo, ale nemyslím v penězích…

Problém je, že ona by tak moc chtěla být manželkou a on je spíš ve vztahu jako kamarád, který se chová tak, aby mohl dýchat… Ona ho dusí, on ji obdivuje. V určitých věcech se tak doplňují, že by těžko hledali někoho, kdo by to dělal lépe. Je to vztah založený na vzájemné pomoci, slovo byznys tam není trefné,“ pověděla Kudláčková o Pavlíně a jejím manželství.

„Martin tady má kartu rytíře. On je proti ní takový kluk, ale má ji celkem srovnanou. Vnímá ji jako někoho, kdo je dobrý, váží si jí, ale na druhou stranu se časem v tom manželství může cítit příliš mnoho v něčem svazovaný… Záleží, jak se s tím ale popasují, úplně špatné karty nemají,“ dodala vědma o manželovi účastnice Masterchefa, kterou přezdívali „ufňukaná Pavlína“.

MasterChef Česko: Pepovi se musí polechtat ego, tvrdí Pavlína.

Video se připravuje ...



Přečtěte si
sabartnok
19. 11. 2020 • 15:47

Soutěž je trapná kopie. Účast v ní je samo o sobě trapná.. podobně jako masky, výměna manželek, ordinace a ulice.Porotci jsou nefundovaní. Proboha !!!! Koho zajímá život chudinky Pavlíny???? Nechte toho- vždyť to je LYNČ!!!!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.