JISTĚŽE TO VNÍMÁ! JDE O SYNA! šokuje přítel o Schumacherovi | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 4. května 2024

Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie

JISTĚŽE TO VNÍMÁ! JDE O SYNA! šokuje přítel o Schumacherovi

mick Schumacher
mick Schumacher (Foto Reuters, facebook)

Již sedm let uplynulo od vážné nehody pilota a sedminásobného vítěze Formule 1 Michaela Schummachera (51). Od té doby se veřejnosti dostává jen málo informací o jeho zdravotním stavu.

Legendární pilot na konci roku 2013 utrpěl vážné poranění hlavy po pádu na lyžích ve francouzských Alpách. Po transportu do nemocnice byl uveden do umělého spánku, začal boj o jeho život a následně boj o jeho uzdravení. Po propuštění do domácí péče o jeho stavu věděli jen nejbližší rodina, přátelé a lékaři. Ač pilot podstoupil již několik druhů léčby (i experimentální), je bohužel jasné, že »Schumi« již nebude takový, jak ho fanoušci znali.  

Zdravotní stav Michaela Schumachera: Jak je na tom teď?

Video se připravuje ...

Stávající prezident FIA (Mezinárodní automobilová federace) a dlouholetý přítel Schumachera Jean Todt (74) je jedním z mála, který pilota vídá osobně. Při rozhovoru s novináři byl dotazován, zda Michael vnímá slibnou kariéru svého syna Micka, jenž se brzy stane součástí Formule 1.

„Jistěže to vnímá. Je to pro Micka velká výzva a všichni věříme, že od příští sezony bude jméno Schumacher opět součástí nejprestižnějších závodů světa,“ prohlásil Todt.  Nadále doufá, že jednoho dne bude Michael schopný komunikovat s novináři i sám za sebe.

Legendární Schumacher slaví padesáté narozeniny. Znovu ale v utajení

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.