Batulkové soužení! Problémy s dcerou Marianou | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Batulkové soužení! Problémy s dcerou Marianou

Dana Batulková s dcerou Marianou
Dana Batulková s dcerou Marianou (Mária Rušinová)

Nejdříve řešila problémy v manželství syna Jakuba, poté jeho rozvod a nyní se musí vypořádat s především psychickými potížemi dcery Mariany. Ta přiznala poruchu příjmu potravy a mamince přidělala pořádné starosti.

Herečka Dana Batulková si jen tak nevydechne. Pořádně ji totiž dávají zabrat její děti Jakub Prachař a Mariana Prachařová. Zatímco Jakub řešil rodinné a vztahové potíže, Mariana se nyní potýká s potížemi s jídlem.

„Stála jsem na pokraji toho do problému s jídlem spadnout a možná do něho i trochu spadla. Myslela jsem si, že jídelníček a nějakej řád mi pomůže a vše se vrátí do normálu, ale zatím se tak nestalo nebo aspoň ne úplně. O tomhle problému jsem mluvila v podcastu už v létě a teď jsem tady o pár měsíců později zase o pár kilo lehčí a nemám z toho radost. Hlavně z toho, že jsem lhala sobě i okolí, že už je všechno dobrý… Necvičím už skoro měsíc, protože na to nemám energii ani pomyšlení, s jídlem se peru a jsem často náladová. Co je ale asi nejhorší, přišla jsem o menstruaci. Odjela jsem se spravit domů k rodině a věřím, že to bude dobrý a že mě máma zas správně vykrmí…

Mariana Prachařová: Co práskla na svého bratra Jakuba Prachaře?

Video se připravuje ...

Vy mi píšete, jak mi to teď sluší, už jsem ale dostala i pár zpráv, že jsem hubená až moc. A i když vim, že ty hezký zprávy myslíte dobře, já se pak o to víc bojím přibrat. V hlavě mám to, že pokud přiberu, vy si toho všimnete, budete si říkat, jak jsem ztloustla nebo mi to psát. Přitom je úplně jedno, co si myslí ostatní. Je to přece moje tělo a můj život. Jenže když jste tady každý den souzeni tolika lidmi, je těžký se tím nenechat ovlivnit, je těžký, aby vám na názoru okolí nezáleželo… Vždyť teď jste hubený, podle lidí vám to sluší. Až budete mít kila navíc, třeba už to tak nebude. Říkáte si asi, že jsem úplně hloupá, že mi na tom záleží, a já si řikám vlastně to stejný, ale je to tak. Bohužel. Jsem tu hodně na očích, protože jsem se tak sama rozhodla. Instagram mě baví a ráda s váma sdílím svůj život. A protože i tohle k němu momentálně patří, tak je to tu…

Teď ale veřejně říkám, že v rámci zdraví chci začít jíst bez výčitek a nestarat se o to, co si budou říkat lidi okolo. Doufám, že zas brzo najdu ten balanc a k tomuhle postu se za chvíli vrátím o několik kilo těžší a spokojenější, než jsem teď. Mně už se to moje tělo teď nelíbí, nelíbí se mi, že se jídlo stalo něčím, co mě ovládá a čeho jsem otrokem. Takže stará, bezstarostná Mariano, co ses cpala pizzou, kachnou, cukrovím a chipsama bez jediný výčitky nebo vědomí, kolik to má kalorií, je čas tě zase přivolat,“ vylila si na sociální síti srdíčko drobná blondýnka, kterou dostala na kolena falešná dokonalost některých žen na Instagramu.

Mariana Prachařová o veřejném rozvodu bratra Kuby: O ničem nevím!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
7. 11. 2020 • 00:48

Nemá to jednoduchý a Batulková taky ne.
Mariana to asi pochytila od Hanychové, ta sežvejká rohlík, vysaje a vyplivne, blbka.
A stará Žilková?Ta se ještě nenajedla .Ta na jídlo kouká a už si myslí, jak ztloustla.
Tak tam ať Mariana nechodí

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.