Helena Viktorinová: Tohle je moje americké fáro! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Helena Viktorinová: Tohle je moje americké fáro!

„Uvnitř vozu si připadám jako v bavlnce,“ směje se Helena.
„Uvnitř vozu si připadám jako v bavlnce,“ směje se Helena. (Aha! – Martin Pekárek)

PRAHA – Zpěvačka Helena Viktorinová je motoristickým fanatikem a milovníkem rychlých vozů. Vždycky zkrátka musí mít poněkud jiné auto než všichni ostatní! A nezklamala ani nyní, když si koupila jako úplně první v České republice americký bourák Dodge Avenger.

Zpěvačka Helena Viktorinová je motoristickým fanatikem a milovníkem rychlých vozů. Vždycky zkrátka musí mít poněkud jiné auto než všichni ostatní! A nezklamala ani nyní, když si koupila jako úplně první v České republice americký bourák Dodge Avenger.

„Má krásný atypický design, nádhernou červenou metalízu a »nadupaný« turbo diesel motor, který prý ocení spíš muži, a proto bylo pro dodavatele velkým překvapením, když si první vůz u nás koupila žena,“ přiznala deníku Aha! Viktorinová, kterou si pamatujeme z vokálního tria Bezinky, a nyní působí ve své dámské hravé kapele Viktorky.

„Půl roku jsem hledala nějaké hodně moderní a zároveň i spolehlivé auto, což po mojí Alfě Romeo 166, se kterou jsme s Viktorkami najely přes dvě stě tisíc kilometrů, byl docela oříšek. Už při prvním pohledu na karoserii tohohle dodge jsem se tak strašně nadchla, že mě jeho další důležité vlastnosti málem přestaly zajímat. Takhle typicky funguje většina nás žen. Prostě jsem se úplně zbláznila a hned letěla pro peníze,“ směje se Helena, která za svůj nový vůz dala 830 tisíc korun.

„V autě trávím polovinu života, takže se při jízdách na koncerty chci cítit pohodově. Jen kdyby nám ten bodový systém zrušili, to by bylo žůžo!“ dodává Viktorinová s tím, že den před koupí auta skoro vůbec nespala, jak se svého červeného krasavce už nemohla dočkat.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.