Jana Holcová (45) po filmových vdavkách v Ordinaci: Tuhle svatbu chci i v reálu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Jana Holcová (45) po filmových vdavkách v Ordinaci: Tuhle svatbu chci i v reálu!

Šťastní novomanželé Radim Fiala a Jana Holcová alias Petr Hanák a Zita Drábová.
Šťastní novomanželé Radim Fiala a Jana Holcová alias Petr Hanák a Zita Drábová. (Foto TV Nova)

Sundala neforemný záchranářský oblek a ve svatebním studiu si Jana Holcová (45) alias Zita Drábová vybrala šaty, ve kterých řekla »ano« Radimu Fialovi (49) coby doktoru Hanákovi. Veselka nanečisto se jí tak zalíbila, že zatoužila po vdavkách i v civilu.

Když zrovna není v kamenické nemocnici, má na sobě velmi střídmé oblečení. Včera se ale Jana v seriálu Ordinace v růžové zahradě předvedla v krásných svatebních šatech. Podle scénáře si konečně brala dřív nepolapitelného doktora Hanáka.

Herec z Ordinace přiznal přítele. A Belohorcová opustila Miami i manžela

Video se připravuje ...

 

„Šaty jsme vybíraly s kostymérkou Míšou Červenkovou. Daly jsme si na tom záležet, abych se v nich cítila dobře i já, nejenom postava Zity. Myslím, že se nám povedly a já jsem se po nošení záchranářského mundúru mohla zase cítit trochu více jako žena,” pochvalovala si Holcová, pro kterou to byla před oltářem premiéra. „Ještě jsem se nikdy nevdávala, tak jsem se na natáčení těšila jak malé dítě na Ježíška a moc jsem si to užívala. Bylo to dobré, takže bych si to klidně dala i v reálu,” říká o seriálovém svatebním dni Jana.

Další díl Ordinace sledujte 29. října od 20.20 hod.

Ordinace v růžové zahradě 2 uvádí vzácného hosta: Do seriálu vtrhne oblíbená Lucie Borhyová!

Video se připravuje ...

Hvězdní svatebčané

Záchranářka Zita je známá tím, že se kvůli mnohdy kontroverzním, emocemi ovládaným lékařským postupům dostane do konfliktu nejen s kolegy z kamenické nemocnice, ale i se zákonem. Přesto její odbornost málokdo trumfne, proto je Zita u kolegů oblíbená, a tak se na svatbu dostavili v hojném počtu. Nechyběli manželé Suší (Dana Morávková a Jan Čenský), Mázlovi (Petr Rychlý a Michaela Badinková), sestřičky i další personál kamenické nemocnice. A samozřejmě ani Filípek, kterého hraje syn rockera Pepy Vojtka (55) Adam (7).



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.