Bittnerová se to přiznat nestydí! Asi jsem prostě divná ... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Bittnerová se to přiznat nestydí! Asi jsem prostě divná ...

Miluše Bittnerová
Miluše Bittnerová (CNC_Dana Kolářová)

Už je zvykem, že se známé novopečené maminky několik málo týdnů po porodu chlubí na sociálních sítích fotkami, na kterých by nikdo neřekl, že ještě nedávno pod srdcem nosily miminko. To prý ale není případ herečky Miluše Bittnerové (42). Ta si momentálně připadá jako jediná žena, která hned po narození potomka nešla s kily dolů.

„Už mám dole asi čtyři kila. Myslím, že víc se zatím nehnu,“ s úsměvem se herečka, která je již přes rok maminkou, svěřila webu iDnes.cz. Miluši v hubnutí zastavila i nutná operace kolene, nemohla tedy cvičit podle plánu.

Miluše Bittnerová - Tablet od srdce

Video se připravuje ...

Na stravě ale pracuje. Před patnácti lety navíc najela na bezlepkovou dietu. Ačkoli pro ni byly začátky těžké a sortiment byl dříve dost omezený, dnes je to pro ni podle jejích slov >>brnkačka<<. „Bezlepkovou dietu si většina lidí nevymýšlí. Musí to držet. Když to nedrží, tak jim je špatně. No a přitom musí zaplatit víc. Je to nespravedlivé,“ prohlásila Bittnerová.

Miluška Bittnerová rok po porodu dcery: Plastika břicha a prsou!

Video se připravuje ...

Z čeho je také Miluše rozčarovaná, je fakt, že se nezbavila poporodních kil stejně rychle jako některé její kolegyně. „Už z toho začínám mít černé svědomí. Já kouknu na internet a tam všechny porodí a do tří týdnů mají úplně plochá břicha. Tak nevím, prostě jsem asi jediná divná,“ povzdychla si bývalá hvězda Ordinace v růžové zahradě 2.

Sama na sociálních sítích tak aktivní není. „Mám Instagram asi tři měsíce a ještě jsem nedala ani jeden příspěvek, jenom tak koukám a nestačím se divit. Je to strašně vtipné, takže to jen okomentuju a jdu dál,“ dodala herečka.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.