Krutý osud krásné baletky: VRAH JI HODIL DO KYSELINY?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Krutý osud krásné baletky: VRAH JI HODIL DO KYSELINY?!

Olga měla být obětí vydírání.
Olga měla být obětí vydírání. (Foto Profimedia.cz)

Nadějná baletka ze slavného Velkého divadla v Moskvě před šesti lety zmizela nejen z divadelních prken, ale i zcela ze světa. Olgu Dominovou (25) ruští detektivové roky usilovně hledají a nejnověji jsou přesvědčeni, že se stala obětí zamilovaného vraha.

Malchaze Džavojeva (40) zadržela policie před třemi lety. Muž, který sloužil Olze zprvu jako manažer, pak nejspíš i jako milenec, se skrýval v Německu jako kurdský uprchlík. Byl však odhalen a následně odsouzen za podvody. Policisté však věří, že muž je zároveň vrahem hledané baletky. Krátce před svým zmizením 20. srpna 2014 Olga prodala své auto a všechny peníze dala právě Džavojevovi, který údajně držel baletčiny erotické snímky a vydíral ji hrozbou, že je zveřejní. „Byla mu zcela vydána na milost a nemilost,“ uvedla Elena, matka zmizelé tanečnice. Navzdory Džavojevovým výhrůžkám s ním Olga odjela z Moskvy tančit (svlékat se?) pro skupinu obchodníků v nočním klubu...

Krásnou blondýnku pak již nikdo nespatřil. Během nedávného výslechu se policistům podařilo po šesti letech dlouhého pátrání narazit na novou stopu – Džavojev měl baletku zavraždit, rozčtvrtit a její tělo rozpustit v kyselině. Detektivové teď doufají, že naleznou alespoň její ostatky ve studni, kam je měl vrah ukrýt. „Kyselina sírová nemusí lidské tělo rozpustit beze zbytku. Některé fragmenty by měly být zachovány, a je proto třeba je najít,“ uvedl příslušník ruské policie pro deník Komsomolskaja pravda. Matce Eleně pátrání dceru zpět již zřejmě nepřivede, nalezení jejího těla by jí však alespoň umožnilo Olgu pohřbít.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.