»Trapák« Kazma? Lidé mu tvrdě naložili! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

»Trapák« Kazma? Lidé mu tvrdě naložili!

Kazma v Thajsku.
Kazma v Thajsku. (Facebook, Instagram)

Kamil Bartošek (35) alias Kazma Kazmitch si zakládá na tom, že umí šokovat. Jeho videa One man show dovedou strhnout davy. Jenže taky pořádně zvednout mandle. Ačkoliv převažuje v případě moderátora spíše to první, občas to i Kazma zvrtá. Jako třeba v případě Miloše Zemana.

Kontroverzní moderátor se netají tím, že ne pokaždé dosáhne se svou show kýženého úspěchu. Jak uvádí web extra.cz stalo se mu to i s videem, které mělo být pomyslným rýpancem do české hlavy státu.

S velkým úspěchem se nemělo setkat falešné video Miloše Zemana z Číny. Ten dle informací uvedeného webu měl dávat na ulici žebračce zelenou krabici s neznámým obsahem. Záměrem snímku sdíleného na YouTube bylo, že vyvolá zájem zahraničních médií a vzbudí tak poprask. Ve skutečnosti ale jen upoutal domácí média, která okamžitě rozklíčovala, že se jedná o podvrh. Obsahem zelené krabice byl plyšák zvaný Coonda, jehož význam a vzhled si umí představit zřejmě každý, kdo si pamatuje legendární výrok Zemana. Tento plyšák měl být pak hitem v zahraničí, to se ovšem nestalo.

Kazma prodával trávu na Václaváku! Chytla ho policie:

Video se připravuje ...

Právě tento počin některé Kazmovi sledující rozzuřil.  „Ubohost sama, jak vaše výtvory, tak i autor,“ napsala na sociální síť jedna z komentujících dam. „Kazmo, je mi líto, ale v mých očích jsi právě klesl na to nejšpinavější dno. Je mi líto, k jakému pojetí zesměšnění našeho prezidenta jste přistoupili,“ napsala další z „fanynek.“ Našli se ale i tací, kteří moderátorovu odvahu ukázat i chyby, naopak s nadšením kvitovali.

Rytmus napadl Kazmu v redakci internetové televize:

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
mord
13. 9. 2020 • 19:11

Zeman je už dávno mimo sebe ale co je tohle za hloupe jelito?

zadnice
13. 9. 2020 • 16:07

Tenhle Bartošek tzv. Kazma je úrovni "starosty" Novotného z ODS!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.