Studenková promluvila: PRAVDA o zákrocích na jejím těle?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Studenková promluvila: PRAVDA o zákrocích na jejím těle?!

Zdena Studenková
Zdena Studenková (profimedia.cz)

Kvůli svému mladistvému obličeji se Zdena Studenková (66) několikrát stala terčem posměchu. Prý je stará 4 tisíce let a navrhla pyramidy. Slovenská herečka si z toho nic nedělá a dál provokuje vyžehleným obličejem.

Hvězda komedie S tebou mě baví svět se netají tím, že chodí na různé omlazovací kúry a vrásek se zbavuje botoxem, ale konkrétní už být nechce. „Starám se o sebe, protože mě můj obličej živí. Samozřejmě, že mám spoustu nedostatků na svém těle, ale nikomu do toho nic není. Jsem na sebe dost přísná, ale jednu věc vím jistě, nikdy bych si nenechala sáhnout na prsa,“ svěřila se Aha! herečka.

Zdena Studenková: Plastiky podstupuji hlavně kvůli svému pocitu, ne kvůli mladšímu příteli

Video se připravuje ...

„I když už nejsou taková jako ve dvaceti, ale nemám ráda velká prsa, a ta moje se mi líbí. Stačí krásné prádlo,“ dodává se smíchem Zdena, která s přítelem Braněm Kostkou (49) vyrazila do Prahy. „Jsme tady už od pondělí a je to letos naše první a poslední zahraniční cesta. Moc jsme si to tady užili, navštívili spoustu přátel, prošli si Hradčany a dobře se najedli v restauracích. Oba dva Prahu milujeme, ale už jedeme domů, pomalu se vracíme do práce,“ pochlubila se Studenková, kterou čeká návrat na divadelní prkna a také natáčení sedmidílného seriálu.

Zdena Studénková: Žárlím tak, až mě to fyzicky bolí!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
aveneta
29. 8. 2020 • 14:32

Vyumělkovaná barbína, jako herečka nic moc

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.