Naplní se nejčernější obavy? Harry a Meghan v ohrožení! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Naplní se nejčernější obavy? Harry a Meghan v ohrožení!

Meghan s princem Harrym.
Meghan s princem Harrym. (profimedia.cz)

Mladší s princům nejspíš dodnes neodpustil svému staršímu bratrovi, že ho zrazoval od sňatku s rozvedenou americkou herečkou. Jenže za upozorněním se tenkrát ukrývala logická obava. Moc dobře věděl, co se může stát.

Williamovi (38) vadilo především to, že se do vztahu i sňatku žene příliš rychle. Ke svatbě došlo dva roky po seznámení páru. To podle budoucího britského krále byla příliš krátká doba na to, aby se dostatečně poznali. On sám si totiž Kate Middletonovou (38) vzal až po deseti letech společného chození. Zcela záměrně.

Meghan promluvila o nátlaku v královské rodině: 

Video se připravuje ...

Na vlastní kůži totiž okusil, jak hořkou pachuť mohou mít ukvapené vztahy, pokud to nedopadne. Zažil to se svými rodiči. Také princ Charles (71) a princezna Diana (Ϯ37) se vzali krátce po seznámí. Po pouhých 14 měsících. Rozvod pak byl trpký a dopadl i na oba a jejich syny. Toho chtěl William svého bratra ušetřit. Zatím se ale navzdory všem černým scénářům zdá, že si Harry (35) povede lépe a že mu to s Meghan (39) prozatím funguje. Snad to oběma vydrží!

Princ Harry o jeho rozporech s bratrem Williamem:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.