Fotbalista Milan Baroš: Brutální útok na jeho pejska! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Fotbalista Milan Baroš: Brutální útok na jeho pejska!

Milan Baroš
Milan Baroš (Pavel Mazáč / Sport)

Parádně rozjetý víkend se změnil v horor! Bývalému fotbalistovi Milanu Barošovi (38) napadli milovaného chlupáče, jeho manželka Tereza (34) si prožila u veterináře chvíle hrůzy.

V pátek se ještě slavný exreprezentant proháněl po place v rodných Viganticích, kde si střihl premiéru v I. A třídě. Zápas proti Juřince mu vyšel, Milan dal dal dva góly, na další tři přihrál, a po výhře 8:1 byl samý úsměv. Den na to ho ale potkala noční můra. »Barymu« už léta dělají radost dva roztomilí pudlové Baru a Jessie, na které nedá dopustit. A když se jeho krásná choť v sobotu vydala prvního jmenovaného hafana vyvenčit, došlo k ošklivému útoku. Jejich třináctiletý mazel utrpěl četná zranění! „Z dnešní nevinné procházky dopadla takhle…

Změny v Baníku: Jak se vyplatí posily, a kdo ještě odejde?

Video se připravuje ...

Prokousnutá tepna, kost, amputovaný ocásek. Už ji máme doma,“ napsala modelka Tereza k hrozivé fotce nebohé fenečky s »krunýřem« na Instagramu. Jó, takový pohled by sebral i největšího fotbalového tvrďáka… Tím spíš, že to není zdaleka poprvé, co manželé Barošovi i jejich synáčci Patrik (10) a Matteo (8) kvůli chlupáčům trpí. Krutý osud před časem potkal i druhého pejska, jehož postihla mrtvice. „Už musí nosit plenu. Děti nám z nich vyrostly a holky do nich stárnou. Už vyžadují větší péči, je to jako starat se o staré lidi,“ smutnila Milanova láska. „Ale co bychom pro ně neudělali,“ dodala.

Baroš: Tělo mi začíná říkat stop. Bez diváků ale končit nechce

Video se připravuje ...



Přečtěte si
vemenozmojistary
17. 8. 2020 • 15:21

👍👍👍❤️ Super lidi.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.