Co se děje? Stropnický se rozloučil s náhradními vnoučaty | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Co se děje? Stropnický se rozloučil s náhradními vnoučaty

Martin Stropnický
Martin Stropnický (profimedia)

Končí svou dovolenou v Česku a vrací se na svůj post velvyslance ČR v Izraeli. Trojnásobný »náhradní« dědeček Martin Stropnický (63) se byl rozloučit i se svou nejnovější vnučkou Nelly, která se narodila teprve před pár týdny. 

Přestože je Stropnický z prvního manželství otcem tří dospělých dětí, syna Matěje (36) a dcer Anny (31) a Františky (25), dědečkem ještě není. Bohatě mu to ale vynahrazují ratolesti dětí jeho manželky Veroniky Žilkové (58). „Je už trojnásobným náhradním dědečkem a vnoučata ho milují,“ prozradila herečka s tím, že nejinak tomu určitě bude i u Nelly. Ta se narodila 21. července Janu Herclíkovi (29), osvojenému synovi Žilkové. Nyní se Veronika novým přírůstkem do rodiny poprvé pochlubila i na fotce. „Náhradní děda odlétá, tak se šel s Nelly rozloučit,“ dodává herečka, od jejíchž dětí pochází i další dvě Stropnického nevlastní vnoučata – Kryšpín (9) a Mia (2) Agáty Prachařové (35).

Žilková opouští manžela! A Slovákovou žalují Piráti, čelí také obvinění z rasismu!

Video se připravuje ...

Kdy se Stropnický zase s rodinou uvidí, je ve hvězdách. „Izrael je kvůli nákaze uzavřený pro turisty a nikdo neví, jak dlouho to bude trvat. Je tedy možné, že se s manželem uvidíme až na Vánoce, protože jen tak se za ním nebudeme moci podívat,“ říká Žilková, která si s manželem užila volné chvíle na zámku Plumlov, kde bude mít tento víkend premiéru nově objevená hra Lopeho de Vegy Ženy a sluhové, kterou přeložil její syn Cyril. „Martin chtěl vidět před odletem generálku a moc se mu líbila,“ raduje se Veronika.

Matěj Stropnický zve na zámek v Osečanech a také na divadelní léto



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.